Fethiyespor 1461 Trabsonspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Fethiyespor Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı 1461 Trabzonspor maçının hazırlıklarına bugün de sabah ve akşam olmak üzere 2 ayrı çalışma ile devam ediyor.

TFF Süper Toto 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Fethiyespor, son üç haftada yaşadığı puan kayıplarını 1461 Trabzonspor ile oynayacağı maçta telafi etmek istiyor. Pazar günü oynanan Balıkesirspor maçı sonrasında çalışmalarına ara vermeden başlayan Fethiyespor'da Serkan Koç kırmızı kart cezası nedeniyle, Ramazan Taşkara da sakatlığı sebebiyle Trabzon'da oynanacak maçta forma giyemeyecekler. Sezonun ilk 5 haftası geride kalırken, 8 puanla sekizinci sırada yer alan Fethiyespor, son iki haftadır galip gelen 1461 Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak. Balıkesirspor maçında hakem kararlarından yana dert yanan Fethiyespor Kulübü, futbolcuların sahada sergiledikleri mücadeleci oyundan ise memnun.
Fethiyespor'un deplasmanda oynayacağı maç, Pazar günü Trabzsonspor ile Beşiktaş'ın da maçı olması sebebiyle 2 Ekim Cumartesi gününe alındı. Cuma gününden Trabzon'a gidecek olan Fethiyespor kafilesi maç sonrasında bu sezonun en uzak deplasmanlarından biri olan Trabzon'dan geri dönecek. Cumartesi günü oynanacak maçın başlama saati ise 15:00