Chp Malatya İl Başkanı Ağbaba'dan Köylere Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Veli Ağbaba, referandum sonrasında teşekkür gezilerine devam ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Veli Ağbaba, referandum sonrasında teşekkür gezilerine devam ediyor. Ağbaba, referandumda çıkan hayır oylarının çoğunluğunun CHP'ye ait olduğunu söyledi.
Hekimhan ilçesi Kocaözü ve Hasançelebi beldesi ile Dursunlu, Sarıkız, Yeşilkale, Yayladamı, Akmağara, Başkınık ve Çulhalı köylerini ziyaret eden CHP Malatya İl Başkanı Veli Ağbaba, referandum sonrasındaki ziyaretlerinin iki amacı olduğunu belirterek, "Birincisi, oy kullanamayan bir şekilde seçim listesinden ismi silinmiş vatandaşlarımıza yardımcı olmak. İkincisi, oy kullanmayan kendi tabanımızın neden oy kullanmadığını kendilerine sorarak, bundan sonra oy kullanmalarını sağlamaktır" dedi.
Referandum öncesi 200 yerde konuşma yaptığını belirten Ağbaba, "Çok çalıştık partililerimle. Malatya'daki 'hayır' oyunun büyük çoğunluğu Cumhuriyet Halk Partisi'ne ait. Bu çıkan sonuç kötü bir sonuç değil. Önümüzdeki dönem iki hedefimiz var. Birincisi, oy kullanamayan bir şekilde seçim listesinden ismi silinmiş vatandaşlarımıza yardımcı olmak. İkincisi, oy kullanmayan kendi tabanımızın neden oy kullanmadığını kendilerine sorarak, oy kullanmalarını sağlamak. Birbirimizi tanıyalım. Biz aynı yolda aynı
hedef için yürüyoruz. Ben, milletvekillerimiz, parti yöneticilerimiz, genel başkanımız her zaman sizin emrinizdeyiz" ifadelerini kullandı.
Ağbaba, "Biz partizanlık, ayrımcılık yapan insanlar değiliz. Biz insanları birleştirmek için uğraşıyoruz. Biz sizinle sevinir, sizinle üzülürüz. Bizim partimize gelen herkese kapımız açık. Sizden ricamız birliğinizi, beraberliğinizi bozmadan hedefimize doğru yürümek. Eksiklerimizi tespit edeceğiz. Biz hepinize karşı sorumluyuz. Siz üstünüze düşeni yaptınız, biz de size her konuda sahip çıkacağız" dedi.
(NA-CC-Y)