Bakan Kavaf: Yatırımlar politize edilmemeli

Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, yatırım yapılırken o bölgenin politik yapısına bakılmadığını söyledi.

Yatırımları

Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, yatırım yapılırken o bölgenin politik yapısına bakılmadığını söyledi.

Yatırımların verimlilik ve maliyet olarak uygun görülen yerlere yapıldığını söyleyen Kavaf, bu konuda hiçbir il ve ilçe halkının farklı düşünce içerisine girmemesini istedi.

Demokrasinin en güzel tarafının, insanların düşüncelerini özgürce ifade edebilmeleri olduğuna vurgu yapan Kavaf, "Seçimden önce oy çalışması yapılır. Herkes oy ister. Seçim bitiminde ise hizmet dönemi başlar, hiç kimse kişileri düşüncelerinden dolayı yargılayamaz. Bizim için her vatandaş eşittir ve eşit hizmet almalıdır. Biz hiçbir zaman bölgenin politik yapısına bakmıyoruz." dedi.

Bir bölgeye yatırım yapılırken, yatırımın o bölgeye ne kadar yararlı olacağı ve o bölge yerine başka yere yapılması durumunda maliyet olarak nasıl bir fark olacağına kadar bütün fizibilite çalışmaları yapıldıktan sonra karar verildiğini aktaran Kavaf, "Denizli'nin Tavas ve Kale ilçelerine yatırım olarak hiçbir farklılık yapmıyoruz. Yapılacak yatırım hangi ilçeye uygunsa o ilçeye yapıyoruz. Meslek Yüksekokul ise 2011-2012 eğitim yılında her iki ilçeye de açılacaktır." şeklinde konuştu.

Denizli'nin Tavas, Kale ve Beyağaç ilçelerini ziyaret eden Bakan Kavaf, buralarda halkla dertleşti, vatandaşların sorularını yanıtladı. Bakana, Denizli milletvekilleri Mehmet Yüksel, Mehmet Salih Erdoğan ve Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekçi eşlik etti.