Sart Belediye Başkanı Ali Güngör'den Birgi Belediyesi'ne Ziyaret

Bir süre önce Tarihi Kentler Birliği'ne üyelik başvurusu yapan Salihli'ye bağlı Sart beldesinin Belediye Başkanı Ali Güngör, birliğin kurucu üyelerinden olan İzmir Ödemiş ilçesine bağlı Birgi Belediyesi'ne ziyarette bulundu

Sart Belediye Başkanı Ali Güngör'den Birgi Belediyesi'ne Ziyaret
Bir süre önce Tarihi Kentler Birliği'ne üyelik başvurusu yapan Salihli'ye bağlı Sart beldesinin Belediye Başkanı Ali Güngör, birliğin kurucu üyelerinden olan İzmir Ödemiş ilçesine bağlı Birgi Belediyesi'ne ziyarette bulundu.
Son dönemde Sart kasabasında önemli hizmetlere imza atan Belediye Başkanı Ali Güngör, Tarihi Kentler Birliği üyesi olan Birgi beldesindeki çalışmaları yerinde görmek için beraberindeki heyetle birlikte Birgi'ye çıkarma yaptı. Birgi Belediye Başkanı Cumhur Şener'den Birgi'deki çalışmalar hakkında bilgi alan Sart Belediye Başkanı Ali Güngör, beldeye yapılan yatırımlara hayran kaldıklarını söyledi. Güngör, "İzmir Ödemiş'e bağlı Birgi kasabası Tarihi Kentler Birliği'nin kurucu üyelerinden. Bizde bu birliğe üyelik başvurusunda bulunduk. Birgi Belediye Başkanımız Cumhur Şener, tarihi kentte inanılmaz çalışmalar yapmış. Onun bilgilerinden de faydalanmış olacağız." dedi.