Ajda Pekkan gözyaşlarını tutamadı

Süperstar Ajda Pekkan, Hakkari'deki saldırının ardından Türkiye'nin gündemine oturan Zeynep bebeğin ziyaretine gitti.

Ajda Pekkan gözyaşlarını tutamadı
Bakan Kavaf terör mağduru küçük çocuğa oyuncak köpek gönderirken, Ajda Pekkan Zeynep'i ziyaret etti ve gözyaşları içinde 'Bu terör bitsin artık' dedi

Hakkari’de terör mağduru küçük Zeynep’e ilk doğum günü hediyesi Bakan Selma Aliye Kavaf tarafından gönderildi. Kavaf’ın gönderdiği oyuncak köpek, Zeynep’e verilmek üzere Malatya Sosyal Hizmetler İl Müdürü Murat Konan tarafından İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yönetimine teslim edildi. Zeynep’e koruyucu aile olmak için birçok talebin olduğunu dile getiren Sosyal Hizmetler İl Müdürü Murat Konan, ancak böyle bir şeyin gerçekleşmesi için ailenin rızasının olması gerektiğini bildirdi. “Ankara’da Bakanlığımıza yoğun şekilde koruyucu aile talepleri geliyor” diyen Konan, “Tabii ki öncelikle ailenin buna razı olması gerekiyor. Bu konuda da ailenin yoksunluk gibi bir durumu olmadığı için koruyucu aile taleplerine sıcak bakmadığını biliyoruz. Koruyucu aile konusu şu an değerlendirilmeyecek” diye konuştu. Sosyal Hizmet Uzmanı Songül Kısacık ise küçük kızın zaman zaman annesini aradığını, yengesini annesi sandığını ifade etti.

‘Yengesini annesi sanıyor’
Küçük çocuğu birkaç gündür takip ettiklerini ancak daha bir yaşında olduğu için psikolojisinin net olmadığını belirten Kısacık, şöyle dedi: “Ama anneyi arama durumları olduğunu gözlemleyebiliyoruz. Yengesini annesi zannediyor. Bu yaştaki çocuğun zaten konuşması beklenemez. Yengesine sürekli sarılıyor. Onu bırakmıyor. Ailesine yardım konusunda da bizim açımızdan yapılabilecek pek bir şey bulunmuyor. Çünkü ailesi çok köklü, birbirine bağlı. Sürekli manevi ve maddi destek verebileceğimiz söyledik. Manevi anlamda da bizim sadece yanlarında olmamızın yeterli olduğunu bildirdiler.”

SÜPER HEDİYE!
Süperstar Ajda Pekkan da dün Zeynep bebeği ziyaret etti. Zeynep’e bebek arabası, elbise ve oyuncaklar hediye getiren süperstar, gözyaşlarını tutamadı. Pekkan, çıkışta “Bu terör artık bitsin” dedi.