Ak Partililerin Referandum Ziyaretleri

AK Parti Osmangazi İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği Başaran mahalle toplantısına katılan Bursa Milletvekili Mehmet Tunçak, muhalefetin iddia ettiğinin aksine amaçlarının yargıyı teslim almak olmadığını dile getirerek, "Anayasa Mahkemesi ve HSYK'yı birilerinin arka bahçesi olmaktan çıkarıp bağımsız ve tarafsız mahkemeler haline gelmelerini istiyoruz

AK Parti Osmangazi İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği Başaran mahalle toplantısına katılan Bursa Milletvekili Mehmet Tunçak, muhalefetin iddia ettiğinin aksine amaçlarının yargıyı teslim almak olmadığını dile getirerek, "Anayasa Mahkemesi ve HSYK'yı birilerinin arka bahçesi olmaktan çıkarıp bağımsız ve tarafsız mahkemeler haline gelmelerini istiyoruz" dedi.
Başaran'da mahallelilere seslenen AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Refik Özen, kuruluşlarından itibaren halkın hayır diyeceği hiç biri işe girişmediklerini dile getirerek, "AK Parti olarak tüm gücümüzü kuruluşumuzdan itibaren halkımızdan alıyoruz. Bir kez daha halkın üstünlüğünü sınırlamaya çalışanlara karşı mücadeleye giriştik" dedi.

"DERTLERİNİZLE DERTLENMEYE DEVAM EDECEĞİZ"
Özen'in konuşmasından sonra Başaranlıara seslenen Bursa Milletvekili Mehmet Tunçak, muhalefetin iyiye doğruya ve hakka karşı blok oluşturduğunu aktartarak, şöyle devam etti: "Onların işi çok zor onlar, yanlışı savunmak zorundalar, oysa biz göğsümüzü gere gere hakkı savunuyoruz. Biz biliyoruz ki sizlerin de desteği ile Türkiye'nin makus kaderi değişecek. Bizim için 'yargıyı teslim almak istiyorlar' iddiasını ortaya atıyorlar, Amacımız Anayasa Mahkemesi ve HSYK'yı birilerinin arka bahçesi olmaktan çıkarıp bağımsız ve tarafsız mahkemeler ulaşabilmek. Biz parlamentoda mücadele ederek sandığı sizin karşınıza getirdik. O günlerde parlamentoda kendileri hayır diyemeyenler bugün sizden hayır istiyorlar. CHP ve BDP'nin yakındığı tüm konuların çözümü bu pakette onlar geçmişte istedikleri talepler karşısında sizden hayır demenizi bekliyorlar. Biz 12 Eylül günü ülkemiz yeni bir eşik atlasın diye kapı kapı dolaşmaya, dertlerinizle dertlenmeye devam edeceğiz."

"EVET DİYEREK SEÇİLMİŞLERİN ELİNİ GÜÇLENDİRİN"
Tunçak'ın konuşmasının ardından vatandaşlara seslenen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, halkın desteği oldukça verilen hizmetlerin daha da artacağını belirterek, "Yerelde ve genelde verilen hizmetler sizlerin desteği ile çok daha ileri boyutlara ulaşacaktır. Ülkemiz önündeki tüm engelleri bir bir aşıyor. Yeni anayasa değişikliğine evet diyerek seçtiklerinizin elini daha da güçlendirebileceksiniz. 12 Eylül sivilleşme ve demokratikleşme önünde ciddi bir fırsat" şeklinde konuştu.