Galatasaray, İstanbul Büyükşehir Belediye maçı hazırlıklarına başladı

Süper Lig'in 5. haftasında Bucaspor'u 1 - 0 mağlup eden Galatasaray, 26 Eylül'de oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediye maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Sarı - kırmızılı oyuncular dün gece İzmir'de oynanan Bucaspor maçı sonrası bu sabah Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla çalışmalarına başladı. Teknik Direktör Frank Rijkaard ve yardımcıları Johan Neeskens, Nezih Ali Boloğlu, Albert Roca Pujol ve Carlos Cuadrat yönetiminde, futbolcular saat 10.00'da 1 No'lu Antrenman Sahası'nda bir araya geldi.

Bucaspor maçında 45 dakika ve üzerinde süre alan oyuncuların rejenerasyon çalışması yaptığı antrenman 1.5 saat sürdü. Maçta yer almayan ve az süre sahada kalan oyuncular ise pozisyon, orta ve şut çalışması yaptı. Antrenmana sakat ve tedavisi devam eden oyuncular katılmadı. Antrenmanın ardından futbolcular öğle yemeğini yiyerek tesislerden ayrıldılar.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, yarın yapacağı iznin ardından çalışmalarına 21 Eylül Salı akşamı saat 18.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştireceği bir antrenmanla devam edecek.

(CİHAN)