Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe Beşiktaş maçı kadroları belli oldu

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe Beşiktaş derbisi öncesi kadrolar netlik kazandı. Fenerbahçe Beşiktaş derbi maçı muhtemel kadrolarını buradan öğrenebilirsiniz. Fenerbahçe Beşiktaş maçı kadroları. Fenerbahçe beşiktaş maçını buradan takip edebilirsiniz. İşte Fenerbahçe Beşiktaş maçı...

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe Beşiktaş maçı kadroları belli oldu
Derbi karşılaşması öncesi takım kadroları netlik kazandı.

Derbinin, teknik direktör Aykut Kocaman açısından taşıdığı önemin büyük olması dikkat çekiyor. Alınacak bir mağlubiyet sonrası istifa edeceği yönündeki dedikodular nedeniyle bu derbiyi kazanıp rahat bir nefes almak isteyen Kocaman sahaya süreceği kadro üzerinde de sık eleyip sık dokuyor.

Hafta başından itibaren arayışlarını sürdüren Aykut Kocaman, sahaya süreceği 11’e son şeklini bu akşamki idman sonrasında verecek. Ancak Fenerbahçe Teknik Direktörü şu ana kadar kafasında 7 banko ismi belirledi gibi. Bunlar kaleci Volkan, Gökhan Gönül, Lugano, Bilica, Emre, Alex ve Niang.

Kalan 4 yer için de Selçuk, Stoch, Santos, Kazım isimleri ön plana çıkarken, en büyük sıkıntıyı, yabancı kontenjanı nedeniyle yaşayan genç teknik adamın, arayışlarını bu yönde sürdürdüğü belirlendi. Son maçlarda yedek bıraktığı Santos’un tecrübesinden yararlanmak isteyen Kocaman’ın tercihinin bu yönde olması durumunda, Dia ve Baroni yedek soyundurulacak.

İşte Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın yarın sahaya sürmeyi planladığı 11'i.

Volkan, Gökhan Gönül, Diego Lugano, Bilica, Dos Santos, Mehmet Topuz, Selçuk, Emre, Stoch, Alex, Niang

-BEŞİKTAŞ CEPHESİNDE İLK 11 BELİRLENDİ-

Beşiktaş cephesinde ise Alman Teknik Direktör Bernd Schuster’in de aklındaki derbi onbirini belirlediği öğrenildi.

Alman teknik adamın, kaleyi tecrübeli isim Hakan Arıkan’a teslim edeceği, defans bloğunu ise Ekrem Dağ, İbrahim Toraman, Zapotocny ve İbrahim Üzülmez’den kuracağı öğrenildi. Sağdaki ismin ise son dönemde yükselen form grafiğiyle dikkat çeken Slovak futbolcu Filip Holosko’nun olması bekleniyor. Bir türlü umulanı veremeyen Nihat Kahveci’ye Schuster derbide pek sıcak bakmıyor.

Hücumda hangi oyuncuyla sahaya çıkacağına henüz tam olarak karar vermemiş Olan Schuster'i son haftaların flaş oyuncusu Nobre, Bobo’yu 11’de zorluyor. Ancak Schuster’in yine de ilk tercihini Bobo’dan yana kullanması bekleniyor.

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster’in aklındaki derbi onbiri ise şöyle:.

Hakan, Ekrem, Zapotocny, İ.Toraman, İ.Üzülmez, Ernst, Necip, Holosko, Guti, Quaresma, Bobo

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında yarın yapılacak sezonun ilk derbisi her iki takımın teknik adamlarıyla yeni transferleri açısından ayrı bir önem taşıyor.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ile Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, Türkiye'de teknik direktör olarak ilk lig derbisinin heyecanını yaşayacak.

Futbolculuk döneminde sarı-lacivertli formayla Beşiktaş'a goller atan, geçen sezon sportif direktör olarak sarı-lacivertli takımda görev yapan Aykut Kocaman, teknik adam unvanıyla siyah-beyazlı ekibe karşı yarın ilk kez takımının başında sahaya çıkacak.

Aykut Kocaman yönetimindeki sarı-lacivertli takım, sezon öncesi Almanya'da yapılan Spor Toto Dostluk Kupası maçında diğer ezeli rakibi Galatasaray'ı 1-0 yenmişti.

Alman teknik adam Schuster ise Türkiye kariyerindeki ilk sezonunda ilk derbi maçına yarın Kadıköy'de çıkacak.

YENİLERİN İLK HEYECANI
Rekabetteki yarınki maç, ezeli rakiplerin bu sezon öncesi kadrolarına kattıkları futbolcular için de ayrı bir heyecan olacak.

Fenerbahçe'nin yeni transferleri Miroslav Stoch, Issiar Dia, Mamadou Niang, Caner Erkin, İlhan Eker ve Serkan Kırıntılı, görev verilmesi durumunda Fenerbahçe formasıyla ilk kez Beşiktaş'a karşı sahaya çıkacak.

Sarı-lacivertli takımın yeni transferlerinden Joseph Yobo sakatlığı nedeniyle yarınki derbide forma giyemeyecek.

Bu arada, Fenerbahçe'ye geçen sezonun ikinci yarısında transfer olan Gökhan Ünal, geçen sezonki maçlarda forma giymeyen Bekir İrtegün'ün yanı sıra genç oyuncular Fehmi Mert Günok, Okan Alkan, Mahmut Ertuğrul Taşkıran ve Gökay Iravul da daha önce Beşiktaş'a karşı oynamadı.

Beşiktaş'ta ise yeni transferler Ricardo Quaresma, Guti, Roberto Hilbert, Cenk Gönen, Ersan Adem Gülüm ve Mehmet Aurelio, görev verilmesi durumunda siyah-beyazlı formayla ilk kez Fenerbahçe'ye karşı sahaya çıkacak.

Yeni transfer Fatih Tekke, sakatlık sonrası henüz tam olarak hazır olmadığı için Kadıköy'de oynayamayacak.

Siyah-beyazlı takımın yeni transferlerinden Mehmet Aurelio, görev verilirse eski takımı Fenerbahçe'ye karşı ilk kez oynayacak olmanın heyecanını yaşarken, bu sezonun formda oyuncularından Necip Uysal ile genç oyuncu Onur Bayramoğlu da daha önce Fenerbahçe'ye karşı forma giymedi.

CÜNEYT ÇAKIR İLK KEZ FENERBAHÇE-BEŞİKTAŞ MAÇINDA
Teknik adamlar ve futbolcuların bir bölümü gibi, derbinin hakemi Cüneyt Çakır da kariyerinde ilk kez bir Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde görev yapacak.

Daha önce 7 derbi maça çıkan 34 yaşındaki FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, ilk kez Fenerbahçe-Beşiktaş rekabetinde düdük çalacak.

İstanbul Bölgesi hakemi Çakır, daha önce 3 kez Galatasaray-Beşiktaş, 4 kez de Galatasaray-Fenerbahçe derbisi yönetti

Sabah-Akşam