Bucaspor Galatasaray maçı ne zaman oynanacak?

Spor Toto Süper Lig'de 5. haftada Galatasaray deplasmanda Bucaspor'a konuk oluyor. Bucaspor Galatasaray maçı tüm ayrıntılarını burada bulabilirsiniz. Bucaspor Galatasaray maçı ne zaman oynanacak? Bucaspor Galatasaray maçı hangi saatte oynanacak? İşte Bucaspor Galatasaray maçı...

Spor Toto Süper Lig'de 5. hafta mücadelesinde Galatasaray deplasmanda, ligin yeni ekiplerinden Bucaspor ile karşı karşıya geliyor. İzmir Atatürk Stadı'nda oynanacak ve saat 20:30'da başlayacak mücadelede Halis Özkahya düdük çalacak. Özkahya'nın yardımcılıklarını ise Cem Satman ve Muhittin Gürses yapacak.

Lig TV'den naklen yayınlanacak

Ligde oynadığı son iki maçı kazanan Galatasaray, çıkışını İzmir deplasmanında da kazanarak sürdürmek istiyor. Bucaspor ise güçlü rakibi karşısında puan ya da puanlar alarak moral bulmak istiyor.

Sarı-kırmızılılarda sakatlıkları süren kaptan Arda Turan, Hakan Balta, Sabri Sarıoğlu, Çağlar Birinci ve Mehmet Batdal bu maçta forma giyemeyecek. Bucaspor'da ise sakatlığı bulunan Koray Çölgeçen'in forma giyebilecek düzeye geldiği öğrenildi.

MUHTEMEL 11'LER...

BUCASPOR
Carlos
Koray
Tomas
Orhan Ak
Mulemun
Ragıp
İbrahim
Leko
Musa
Mendy
Alberto

GALATASARAY
Ufuk
Lucas Neill
Servet
Insua
Ali Turan
Mustafa Sarp
Ayhan
Elano
Misimovic
Kewell
Baros

STAT: İzmir Atatürk
SAAT: 20:30
HAKEM: Halis Özkahya
YAYIN: Lig TV

UYGUN: "ARDA'NIN OLMAMASI ETKİLEYECEK"

Bucaspor Teknik direktörü Bülent Uygun, son dönemde çok eleştirilmesine rağmen Galatasaray gibi büyük takımların, zor dönemlerden yıldızlarıyla çıkabildiklerini belirterek, "Büyük takımlar, Anadolu takımlarını her zaman yener. Anadolu takımları ise zaman zaman aldıkları galibiyetlerle, camialarını, taraftarlarını, bulundukları kenti sevindirir. Biz de Galatasaray karşısında kazanarak bu ligdeki varlığımızı daha net bir şekilde göstermek istiyoruz. Çok istekli ve arzuluyuz" diye konuştu.

Takımda önemli eksiklerin bulunmadığını belirten Uygun, "Galatasaray'da ise Arda'nın yokluğu önemli bir faktör. Arda kardeşim benim Sivas'taki maçlarımı pek boş geçmezdi. Ancak milli maçta görevini mükemmel yerine getirdi. Keşke sağlıklı olsaydı da oynasaydı. Ama yokluğu elbette rakibimizi etkileyecek. Bizim oyun anlayışımızda ise büyük değişiklikler olmayacak. Kimse savunma ağırlıklı oynayacağımızı düşünmesin. İzmir'de, kendi taraftarlarımızın ve İzmirli futbolseverlerin önünde Galatasaray'ı yenmenin planlarını yapıyoruz. Zevkli maç olacak" dedi.