Ak Parti Düzce İl Başkanı Fevai Arslan Referandum Sonucunu Değerlendirdi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Düzce İl Başkanı Fevai Arslan referandum sonuçlarını değerlendirdi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Düzce İl Başkanı Fevai Arslan referandum sonuçlarını değerlendirdi. Düzcelilerin demokrasi için, halk için ve millet için olan her şeyde katkısını sunduğunu dile getiren Arslan bunun tekrarlandığını ve Düzcelilerin sağduyulu davrandıklarını kaydetti.
Sonucu memnun edici olarak niteleyen AK Parti İl Başkanı Fevai Arslan, "Parti olarak aşağı yukarı bu sonucun çıkacağını tahmin etmiştik. Türkiye ortalamasının yüzde 10 üstünde bir oran çıkacağını varsaymıştık. Nitekim de bu gerçekleşmiştir" dedi.
Düzce ilinde sandığa gitmeyen yaklaşık 40 bin seçmenle ilgili olarak da değerlendirmede bulunan Arslan, Cumhurbaşkanlığı referandumunda da bu sayıya yakın seçmenin sandığa gitmediğini hatırlatarak, vatandaşın referandumlarda oy versek de olur vermesek de olur zihniyeti taşıyabileceklerini belirtti. Arslan ayrıca bayram tatilinde olan vatandaşların da oy kullanmamış olabileceklerinin de göz önünde bulundurulması gerektiğine işaret ederek, "Düzce ili olarak Türkiye ortalamasının üzerindeyiz. Bu da bizleri fazlası ile memnun etmiştir. Referandum sürecinde çaba gösteren tüm parti mensuplarına teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.