Bakan Yıldız, Gazetecilere Dondurma Dağıttı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, gazetecilere ve vatandaşlara dondurma dağıttı.

Sabah saatlerinde referandum için oy kullanan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, öğle yemeğinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Öğle yemeğinde Bakan Yıldız'a AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, TBMM Başkanvekili ve AK Parti Kayseri Milletvekili Sadık Yakut ve çok sayıda gazeteci eşlik etti. Gazetecilerle sohbet eden Bakan Yıldız, daha sonra parti binasına yürüyerek gitti.
Bir dondurmacının dondurma ikram etmesi üzerine Bakan Yıldız, dondurmayı önce kendini takip eden gazetecilere ikram etti. İlk dondurmayı bayan bir gazeteciye veren Bakan Yıldız, "Bugünden sonra bayanlara ayrıcalık geliyor. Yeni anayasada bayanlara ayrıcalık verildi. Yarından itibaren ayrıcalık olarak verilen haklarınızı kullanabileceksiniz. Bundan dolayı da şimdi de size ayrıcalık veriyoruz. İlk dondurmalar bayan gazetecilere veriyorum" şeklinde konuştu.
Milletvekilleri Sadık Yakut ve Ahmet Öksüzkaya ile birlikte AK Parti Kayseri İl binasına giden Bakan Yıldız, kısa bir süre parti binasında kaldıktan sonra dinlenmek için evine doğru yola çıktı.