Merinos Perakendeci Ve Bayileri İle Buluştu

Merinos, İstanbul Kaşıbeyaz Restoran'da 500'ü aşkın perakendeci ve 35 toptancı bayisi ile bir araya geldi.

Merinos, 5 yeni koleksiyon ve mevcut kalitelere yapılmış olan renk ve desen uygulamalarını perakendeci ve toptancı bayileri ile paylaştı. Yeni tasarımlar ve koleksiyonlar, bayiler tarafından yoğun ilgi gördü.
Makine halısı sektöründe Türkiye'nin en büyük üretim kapasitesine ve en modern teknolojisine sahip dev bir kuruluş olan Merinos, Gaziantep'teki 1 milyon 200 bin metrekare açık, 250 bin metrekare kapalı alanda kurulu entegre tesislerinde üretim yapıyor. Bu tesislerde aylık 2 bin polipropilen iplik, 2 bin ton akrilik iplik, 2 bin 50 ton boyama ve 1 milyon 800 bin metrekare makine halısı üretimi yapıldığı öğrenildi. Bu rakamlarla Merinos dünyanın en büyük 3 halı üreticisi arasında yer alıyor.
Merinos Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Merinos'un isabetli kararları ve yatırımları, kaliteden ödün vermeyen hizmet anlayışı ile her geçen gün daha da güçlendiğini söyledi. Erdemoğlu, "Marka ve üretim gücü, kalitesi, fiyatları, ürün geliştirmede sürekli özgünü üreten Ar-Ge çalışmaları, hızlı karar alma ve uygulama, bu büyüklüğe inanan Türkiye'nin dört bir yanındaki güçlü toptancı ve perakendeci bayileri ile hedeflerine hızla ulaşma yolunda önemli adımlar atmaya devam etmektedir" dedi.