Kocasinan'dan Beyazşehir'e Tartan Yürüyüş Yolu

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, 7'den 70'e herkesin parklardan daha kaliteli biçimde yararlanmasına imkan sağlayan çeşitli çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Parkların 7'den 70'e herkesin ihtiyaçlarını karşılayabilecek nitelikte donatıldığını vurgulayan Başkan Bekir Yıldız," Sporun ve beden eğitiminin toplumda yaygınlaştırılması amacıyla son 10 yıldır yapılan bütün parklara büyüklüklerine göre yürüyüş yolları yapıyoruz. Yapılan yürüyüş yolları 7'den 70'e vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Bu bizi çok memnun etti" dedi.
Teknolojik gelişmelerin de yaygınlaşmasıyla daha kaliteli yürüyüş imkanı sağlayan tartan pistler oluşturulduğunun altını çizen Başkan Bekir Yıldız,"Biz de bu gelişmelerden vatandaşlarımızı yararlandırmak amacıyla parklarımıza tartan pistler yapmaya başladık. İlk olarak Beyazşehir Mahallesi'nde 8 bin metrekarelik parkımıza yumuşak zeminli, yürüme kolaylığı sağlayan, yorulmayı engelleyen 525 metrelik pist yapmaya başladık. Beyazşehir'deki ilk tartan pist için 200 bin lira harcama yapacağız. Sağlıklı bir toplum için beden eğitimi ve sporun faydaları göz ardı edilemez, parayla ölçülemez. Vatandaşlarımız güle güle kullansınlar" dedi.