Keçiören'de Kuveyt Evi Ziyarete Açıldı

Keçiören Belediyesi'nin 28 ülkenin katılımıyla gerçekleştirdiği Uluslararası Ramazan Etkinlikleri kapsamında Kuveyt'i tanıtan eserlerin yer aldığı standın açılışı gerçekleştirildi.

Keçiörenlilerin beş gün boyunca ziyaret ederek Kuveyt'i daha yakından tanıyabileceği evin açılışını Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, AK Parti Çankırı Milletvekili Nurettin Akman ve Güney Kore Parlamento heyeti birlikte gerçekleştirdi. Açılışın ardından evi gezen protokol daha sonra gecede seslendirilen ilahi ve müzikleri dinledi.
Son günleri yaşanan Ramazan ayında Keçiören'de her gün bir dizi etkinlik gerçekleştirdiklerini kaydeden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Kuveyt'i daha yakından tanımak isteyenleri Kuveyt Evi'ni gezmeye davet etti. Açılışa Güney Koreli parlamenterlerle katılan AK Parti Çankırı Milletvekili ve Türkiye-Güney Kore Parlamentolar arası Dostluk Grubu Başkanı Nurettin Akman da yaptığı konuşmada Estergon Kültür Merkezi'nde iftar yemeği verdiği konuklarıyla Keçiören Belediyesi Ramazan etkinliklerine katılarak
Keçiören'i ve Türkiye'yi tanıtmaya çalıştığını söyledi.
(BK-HO-Y)