Cezaevinden çıktı, işe başladığı gün öldürüldü

Borcu yüzünden bir süre cezaevinde kalan Ali Aslan isimli şahıs, cezaevinden çıktıktan sonra Kadıköy'de bir oto yıkamacıda işe başladı. Aslan, işe baş

Borcu yüzünden bir süre cezaevinde kalan Ali Aslan isimli şahıs, cezaevinden çıktıktan sonra Kadıköy'de bir oto yıkamacıda işe başladı. Aslan, işe başadığı ilk gün oto yıkamacıda bıçaklanarak öldürüldü. Olay yerinde yapılan incelemede bira şişeleri ve bir adet bıçak bulundu.

Olay Sahray-ı Cedit Mahallesi, İmam Ramiz Sokak, Numara 37 de bulunan Dolfin Oto Yıkama'da meydana geldi. Sabah saatlerinde oğluna ait işyerini açan Turgut Bekar ve yanındaki çalışanı üst katta bulunan odaya girince Ali Aslan'ın (30) kanlar içindeki cesediyle karşılaştı. Olay yerine gelen polis yaptığı incelemede bira şişeleri ile bir adet bıçak buldu. Çeşitli yerlerinden bıçaklanarak öldürülen Ali Aslan'ın Türkmenistan uyruklu iki işçiyle birlikte oto yıkamada kaldığı belirtildi. Valizlerini toplayarak kaçan Türkmenistan uyruklu şahısların cinayeti işlemiş olabileceği ihtimali üzerinde duran polis, kaçan zanlıların yakalanması için çalışma başlattı. Ali Aslan'ın 11 bin liralık borcu için 20 gün hapis yattığı, dün oto yıkamada işe başladığı bildirildi.

Sabah işyerini açarak cesetle karşılaşan Turgut Bekar, Aslan'ın öldürülmeden önce 2 Türkmenistan uyruklu şahısla kavga ettiğini, muhtemelen kaçan zanlıların cinayeti işlediğini söyledi. Yapılan incelemelerden sonra Aslan'ın cesedi Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

Olayla ilgili geniç çaplı inceleme başlatıldı.