Eyüp'te öğrenciler arası futbol turnuvası yapıldı

Eyüp Müftülüğü Yaz Kuran Kursu öğrencileri arasında düzenlenen futbol turnuvası sonuçlandı.

Eyüp Müftülüğü'nün ikincisini düzenlediği turnuvaya 20

Eyüp Müftülüğü Yaz Kuran Kursu öğrencileri arasında düzenlenen futbol turnuvası sonuçlandı.

Eyüp Müftülüğü'nün ikincisini düzenlediği turnuvaya 20 takım katıldı. Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Eyüp Kaymakamı Osman Kaymak ve Eyüp Belediyesi Başkan Yardımcıları öğrencilerin final heyecanına ortak oldu.

Turnuva finalinde Çırçır ve Hz. Ali Camii Kuran Kursu öğrencileri karşı karşıya geldi. Karşılaşmadan 1-0'lık bir skorla ayrılan takım Hz. Ali Yaz Kuran Kursu öğrencileri oldu.

Hz. Ali Yaz Kuran Kursu öğrencileri birincilik kupasını Eyüp Kaymakamı Osman Kaymak'dan alırken, Çırçır Yaz Kuran Kursu öğrencilerinin ikincilik kupasını Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu verdi.

Turnuvada Yeşilpınar Yaz Kuran kursu öğrencileri üçüncülüğü, Ahmet Dede Yaz Kuran Kursu öğrencileri ise dördüncülüğü aldı.

Turnuvada bir konuşma yapan Başkan Kavuncu, gençlerin eğitimi ve spora her zaman destek olduklarını söyledi. Turnuvaya katılan öğrencilere önümüzdeki yıl için malzeme desteği sözünü veren Başkan İsmail Kavuncu, "Bu tarz aktiviteleri belediye olarak her zaman destekliyoruz. Çocuklarımızın eğitimi bizim için çok önemli" dedi. Eyüp Belediyesi turnuvaya katılan tüm öğrencilere çeşitli hediyeler dağıttı.