Keskin'den Yeni Anayasa'ya 'Hayır' Diyenlere İlginç Cevap

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, anayasa değişikliğine hayır diyenleri eleştirerek, "Sadece nikahlarına evet demişler, onun dışında her şeye hayır diyorlar" dedi.

Keskin'den Yeni Anayasa'ya 'Hayır' Diyenlere İlginç Cevap
Bursa'da merkez Yıldırım Belediyesi tarafından Hacivat Mahallesi'nde yapılan meydan ve park törenle açıldı. Açılışta konuşan Başkan Keskin, 12 Eylülde yapılacak referandum için vatandaşlardan evet oyu istedi. Anayasa değişikliğine karşı çıkanları eleştiren Keskin,
"Yeşil Bursa'yı yeniden dizayn etmek için çalışıyoruz. Biz bu kadar çalışıyoruz, ama bazıları bizim önümüze engel koymaktan bıkmadı. Adliye sarayının Yıldırım ilçesine yapılmasını istedik, hemen direnmeye başladılar. Bunlar geçmişte köprülere de istemeyiz dediler. Bunların işi gücü hayır demek. Belki nikahlarında evet demişlerdir, ama bütün işlerinde hayır demişlerdir" dedi.
AK Parti Bursa Milletvekili Ali Kul ise, referandumun parti işi olmadığını ifade ederek, "Biz bu millet için elimizden ne geliyorsa ortaya koyduk. Onun için Allah'ın bir lütfu olarak vasıflandırdığımız Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la gurur duyuyoruz. Ancak 12 Eylül'de yeni anayasa ile ilgili hayır oyu kullanacaklara hayret ediyorum. Hayırın ne olduğunu bilmeyen, ama hayır demekte ısrar eden bir grup zevat var bu ülkede. Bırakın hizmete susamış insanlara hizmet etmenin mutluluğunu siyasiler olarak
yaşayalım. Ama bu milletin gerçek manada özüne inmeyen, milletin dertleri ile hemhal olmayan insanlara vatandaşların prim vereceğine inanmıyorum. Anaysa değişikliği parti pırtı meselesi değil" diye konuştu.
Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe ise, Hacivat Mahallesi ve civar mahallelerin hizmete susayan mekanlar olduğunu, sadece Yıldırım Belediyesi'nin değil, Büyükşehir Belediyesi'nin de buralara hizmet getireceğini söyledi. Konuşmaların ardından parkı açan yetkililer vatandaşlarla sohbet etti.