Mhp Karabük İl Başkanından Referandum Açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karabük İl Başkanı Nurhan Barışkan, parti binasında düzenlediği basın toplantısında,12 Eylül'de yapılacak olan Anayasa referandumunda MHP olarak oylarının hayır olacağını söyledi

Mhp Karabük İl Başkanından Referandum Açıklaması
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karabük İl Başkanı Nurhan Barışkan, parti binasında düzenlediği basın toplantısında,12 Eylül'de yapılacak olan Anayasa referandumunda MHP olarak oylarının hayır olacağını söyledi.
MHP İl Başkanı Barışkan, aynı zamanda MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Edip Semih Yalçın'ın kente gelerek referandum ile ilgili bir toplantı gerçekleştireceğini de bildirerek, "12 Eylül 2010 tarihinde yapılacak olan referandumda Milliyetçi Hareket Partisi olarak oyumuz hayır olacaktır. Ülkemizin etnik çatışmaların eşiğine getirildiği, birilerinin, Türk Bayrağı yanında kendi bez parçalarının da dalgalanması zamanının geldiğini, artık kendilerine özerklik verilmesinin gerektiğini söylemeye cüret edecek kadar şımartıldığı, adına açılım dedikleri yıkım projelerinin ilk adımının bu anayasa değişiklik paketi ile yapılmaya çalışıldığını bildiğimiz için referandumda oyumuz hayır olacaktır. 28 Şubat post modern darbesi ürünü olan bir siyasi partinin, 28 Şubat post modern darbesinden, 17 Nisan e-muhtırasından hesap sormayarak, 30 yıl önce yapılmış 12 Eylül 1980 darbecilerinden hesap sorma riyakarlığı ile Anayasa değişikliği yapmaya çalıştığı için oyumuz hayır olacaktır. Her fırsatta, her zeminde Ülkücüleri kafatasçı, ırkçı, mafya bozuntusu faşist nitelemeleri ile aşağılarken, aramıza nifak sokmayı, oylarımızı bölmeyi hedefleyerek Milliyetçi Hareket Partilileri kardeşleriniz olarak niteleme samimiyetsizliğiniz için oyumuz hayır olacaktır" dedi.