Vali Salihoğlu'ndan Tayini Çıkan Yöneticilere Veda Kokteyli

Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, çeşitli ilçelere kaymakam olarak atanan personeline, "Kaynakları iyi kullanarak, vatandaşlarla iyi ilişkiler kurarak, kaplıları herkese açarak ve gösterişten ziyade hizmete yönelik davranarak bu ülkeye çok büyük katkılar sağlamanız mümkündür" tavsiyelerinde bulundu

Vali Salihoğlu'ndan Tayini Çıkan Yöneticilere Veda Kokteyli
Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, çeşitli ilçelere kaymakam olarak atanan personeline, "Kaynakları iyi kullanarak, vatandaşlarla iyi ilişkiler kurarak, kaplıları herkese açarak ve gösterişten ziyade hizmete yönelik davranarak bu ülkeye çok büyük katkılar sağlamanız mümkündür" tavsiyelerinde bulundu.
Gümüşhane Vali Yardımcısı iken Konya Hadim Kaymakamlığı'na atanan Mehmet Demiral, Kelkit Kaymakamı iken Konya Kulu Kaymakamlığı'na atanan Ayhan Işık, Köse Kaymakamı iken Çankırı Bayramören Kaymakamlığı'na Atanan Abdullah Seçkin Koçak ve Emniyet Genel Müdürlüğü Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı emrine atanan Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Akbulut için veda kokteyli düzenlendi.
Valilik Toplantı salonunda yapılan kokteyle, Vali Enver Salihoğlu, Belediye Başkanı Mustafa Canlı, İl Jandarma Komutanı Şerafettin Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Abidin Bozkan, ilçe kaymakamları ve daire amirleri katıldı.
Vali Enver Salihoğlu, bu toplantıları bir gelenek haline getirdiklerini, gösterişli, şatafatlı yemekler sunmak, devletin kaynaklarını başka yerlere harcamak yerine böyle mütevazi törenler düzenlediklerini belirterek "Burada daha alçak gönüllü ama daha anlamlı bir şekilde bu tür ayrılışları anmak istiyoruz. O nedenle giden bütün arkadaşlarımıza böyle törenler düzenlemeyi daha faydalı buluyorum. Veda eden arkadaşlarımız konuşmalarında Gümüşhane halkı ile ilgili güzel şeyler söylediler. Türkiye'nin her tarafında çok güzel insanlar var. Bizim milletimiz çok değerli bir millettir. Tarihsel geçmişine baktığımız zaman kendisine karşı, yöneticisine karşı, çok iyi niyetlerle davranmıştır. Hep böyledir. Gümüşhane'de belki bunların önde gelen illerden birisidir. Bu nedenle gittiğiniz yerlerde de güzel insanlarla, yurdunu seven yurttaşlarla karşılaşacağınızı umut ediyorum" dedi.
Türkiye'nin birçok bölgesinde çok fakir insanların bulunduğunu, kamu kaynaklarından bunlara çok fazla yardımlar yapılabilmesine rağmen hala bu kaynak ve imkanlardan haberdar olmayan insanların olduğunu ifade eden Vali Salihoğlu, "Bizim görevimiz bunları bulup, onların bize başvurmasını beklemeden onları bizzat mahallinde inceleyip, bulup onları bu topluma kazandırmaktır. Yanlış yolda olan çocuklarımız, gençlerimiz var. Bunları bulup bunların rehabilitasyonunu, bunların topluma kazandırılmasını, bunların eksikliklerinin giderilmesini sağlamak bizim görevimizdir. Kaynakları iyi kullanarak, yurttaşlarımızla iyi ilişkiler kurarak, kapılarımızı herkese açarak, gösterişten ziyade hizmete yönelik davranarak bu ülkeye çok büyük katkılar sağlamanız mümkündür" diye konuştu.
Vali Salihoğlu'nun konuşmasının ardından tayin olan görevlilere çeşitli hediyeler verildi. Program kokteyl ile sona erdi.