Tarım Bakanı Eker Ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik Batman'da

Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik ve bir grup milletvekili taziye ziyareti için Batman'a geldi.

Tarım Bakanı Eker Ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik Batman'da
Tarım Bakanı Eker ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik ile beraberlerindeki heyet, Demirbilek köyü yakınındaki TPAO alanında teröristlerce çıkarılan yangına müdahale etmek için yola çıkan ve araçlarının terörstlerce döşenen mayının üzerinden geçmesi sonucu meydana gelen patlamada hayatını kaybeden Özdemir kardeşler ve eski Baro Başkanı Sedat Özevin'in taziyesi için özel uçakla Batman'a geldi. Geniş güvenlik önlemleri altında Demirbilek köyüne geçen Bakan Eker ve Çelik, Doğru Yol Partisi (DYP) eski
Milletvekili Faris Özdemir tarafından karşılandı. Taziye çadırına geçen Tarım Bakanı Eker ve Hüseyin Çelik burada, hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulundu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, taziye çadırında eski Milletvekili Özdemir'in elini tutarak teselli vermeye çalıştı. Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker olayın çok üzücü olduğunu belirterek, "Allah başka acı göstermesin" dedi.
Kur'an-ı Kerim okunmasından sonra köyden ayrılan Bakan Eker ve beraberindekiler yine geniş güvenlik önlemleri altında Batman Merkezde bulunan ve aynı saldırıda hayatını kaybeden eski Baro Başkanı Av. Sedat Özevin'in taziyesine katıldı. Burada Özevin'in yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulunan Bakan Eker ve Çelik ile beraberindeki heyet ziyaretin ardından Batman'dan ayrıldı.