Terzialan Belediyesi'nden İftar Yemeği

Terzialan Belediyesi tarafından her yıl Ramazan ayı içinde kutlanan "Kadir Gecesi"nde verilen ve geleneksel hale gelen iftar yemeği, bu yıl Zafer Bayramı Gecesi'nde verildi.

Terzialan Beldesi Meydanında verilen iftar yemeğinden sonra bir konuşma yapan Belde Belediye Başkanı Bahattin Sağın, düzenledikleri yemeğe katıldıkları için tüm misafirlere teşekkür etti. AK Parti Çanakkale Milletvekili Müjdat Kuşku da iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, düzenlenen iftar yemeğinden dolayı Terzialan Belediyesine ve Başkan Bahattin Sağın başta olmak üzere tüm Terzialan halkına teşekkür ederek, 12 Eylül'de yapılacak olan halkoylaması ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kuşku, daha yaşanılır ve daha çağdaş bir ülke için, yasakların kalktığı, darbe korkusunun olmadığı, daha özgür ve daha demokratik bir Türkiye için referandumda "Evet" diyeceklerini ve halkın da aydınlık geleceği için, 12 Eylül Pazar günü yapılacak olan referandumda "Evet" demelerini istediklerini söyledi.
İftar yemeğine, AK Parti Çan İlçe Başkanı Avukat Sebahattin Güner, Kadın Kolları Başkanı Nilgün Peker, İl Genel Meclis Üyesi Üsrev Damar, Belediye Meclis Üyeleri, Çan Şoförler Odası Başkanı Cemali Ergin, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Bülent Öz, Kırkpınar eski Ağası İşadamı Murat Köse, Çan'dan ve civar köylerden vatandaşlar katıldı.