'Ceki' kokladı, 10 kg. eroin ele geçirildi

İzmir'in Çeşme Limanı'nda Bulgaristan uyruklu bir kişinin rabasında, narkotik köpeği Ceki'nin de katıldığı aramada 9 kilo 934 gr. eroin ele geçirildi.

İzmir'in Çeşme Limanı'nda Bulgaristan uyruklu bir kişinin rabasında, narkotik köpeği Ceki'nin de katıldığı aramada 9 kilo 934 gr. eroin ele geçirildi.

Çeşme Gümrük Muhafaza Müdürlüğü emrinde görevli Ceki, Yunanistan'ın Sakız Adasına çıkış yapmak üzere Çeşme Ulusoy Limanı gümrük sahasına gelen uyruklu S.V.P. isimli kişinin Bulgaristan plakalı aracından şüphelendi. Çeşme Gümrük Muhafaza Müdürlüğü, Çeşme Gümrük Müdürlüğü, İzmir Kaçakçılık İstihbarat ve Narkotik Gümrük Muhafaza Müdürlüğü ile Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince araçta yapılan aramada, sağ ve solundaki "marşpiyer" olarak tabir edilen yerlerde bulunan zulalarda, 20 pakete sarılı toplam 9 kilo 934 gr., eroin olduğu tahmin edilen uyuşturucu madde ele geçirildi. Arabaya el konulurken şüpheli S.V.P. gözaltına alınarak, ifadesinin ardından Çeşme Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi. Uyuşturucu maddenin piyasa değerinin 50 bin lira olduğu belirtildi.