CHP Baykal-Özkan buluşması için ne dedi?

CHP Genel Sekreteri Önder Sav, eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile DSP'li eski Başbakan Yardımcısı Hüsamettin Özkan'ın görüşmesini "dostluk, arkadaşlık ilişkisi" olarak değerlendirdiğini söyledi.

CHP Genel Sekreteri Önder Sav, eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile DSP'li eski Başbakan Yardımcısı Hüsamettin Özkan'ın görüşmesini "dostluk, arkadaşlık ilişkisi" olarak değerlendirdiğini söyledi. İzmir'de partisine mensup belediye başkanları, ilçe başkanları ve partiyöneticileriyle basına kapalı toplantıda bir araya gelen Sav, toplantının ilk bölümünün sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Sav, toplantıda 12 Eylülde yapılacak referandumla ilgili bugüne kadar yapılan çalışmaların gözden geçirildiğini ve bundan sonra yapılacak çalışmaların planlandığını ifade etti.

Önder Sav, basın mensuplarının eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile DSP'li eski Başbakan Yardımcısı Hüsamettin Özkan arasındaki görüşmeyi nasıldeğerlendirdiğine yönelik sorusuna, "Dostluk, arkadaşlık ilişkisi. Siyasette her zaman uzun süreli dostluklar, uzun süreli ayrılıklar olmaz. Ülkenin koşullarıgerektirdiği zaman bir araya gelir, değerlendirme yaparlar. İki siyaset adamınınbir araya gelmesini böyle değerlendiriyorum" karşılığını verdi.