Güzeller Güzelçamlı'da Podyuma Çıktı

Kuşadası'na bağlı Güzelçamlı beldesindeki Faustina Otel, dünyanın dört bir yanından gelen güzellere ev sahipliği yaptı

Kuşadası'na bağlı Güzelçamlı beldesindeki Faustina Otel, dünyanın dört bir yanından gelen güzellere ev sahipliği yaptı. Faustina Otel'de gerçekleştirilen Miss Faustina Güzellik Yarışması'nda podyuma çıkan güzeller, izleyenleri büyüledi.
Rain Ajans tarafından organize edilen Kuşadası Miss Faustina Güzellik Yarışması, 7 Ağustos cumartesi akşamı Buca Gölet'te yapılacak "Miss Civilization Of The World" güzellik yarışmasının provası niteliğinde düzenlendi. İlk kez geçen yıl İzmir'de düzenlenen yarışma öncesinde yapılan prova yarışmada 3 bikini, bir de Faustina Otel güzeli seçildi.
Kuşadası Miss Faustina Güzellik Yarışması'nın jüri üyeleri ise şu isimlerden oluştu: Coşkun Zengin, Peter Hadward, Amie Oliv, Fuat Uçar, Süha Özgermi, Cüneyt Gedik, Güzelçamlı Belediye Başkanı Özkal Yüksel, Egle Skukauskaite, Rena İnceler, Rasim Ceylan ve Filiz Ufuk Çilek.
Yarışma sonunda ise bikini güzeli dalında 24 yaşındaki Brezilyalı Analisa Lalau birinci seçilirken, 18 yaşındaki Polonya güzeli Monica Suchocka ikinci, 20 yaşındaki Türkiye güzeli Naz Yılmaz ise üçüncü oldu. Gecenin finalinde ise Miss Faustina güzellik yarışmasının birincisi 18 yaşındaki Danimarkalı Ane Sofie Vedsmaund seçilerek, Faustina Otel'de iki kişilik bir haftalık tatil kazandı.
Türkiye adına yarışacak Naz Yıldız ile birlikte toplam 24 ülke güzelinin yer aldığı yarışma finalinin 7 Ağustos cumartesi akşamı Buca Gölet Tesisleri'nde yapılacağını açıklayan Rain Ajans sahipleri Cüneyt Gedik ve Recep Akdağ, prova olarak düşündükleri Miss Faustina Güzellik Yarışması'nın güzel bir organizasyon olduğunu ve Güzelçamlı'da büyük beğeni topladığını söylediler.