Engelliler Meclisi üyeleri piknikte buluştu

Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi üyeleri, Kocayayla'da düzenlenen sosyal kaynaşma şenliğinde bir araya geldi.

Kent Konseyi üyelerini buluşturan

Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi üyeleri, Kocayayla'da düzenlenen sosyal kaynaşma şenliğinde bir araya geldi.

Kent Konseyi üyelerini buluşturan pikniği Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala da katıldı. Engelliler Meclisi'nin, kentteki engelli vatandaşların sesini en iyi şekilde duyurarak, haklarını savunduğunu ifade eden Kent Konseyi Başkanı Semih Pala, bu tür aktivitelerle de engellilerin birbirleriyle olan bağlarının ve diyaloglarının güçlendiğinin altını çizdi.

Şenliğe katılan Engelliler Meclisi üyelerinin piknik sofralarına konuk olan Pala, "Kent Konseyi'nde Bursa ve Bursa'da yaşayanlar için güzel çalışmalara imza atıyoruz. Etkinliklerimizle gençlerin ufkunu, engellilerin önündeki engelleri birlikte kaldırıyoruz. Bu konuda Büyükşehir Belediye Başkanı'mız Recep Altepe'nin de desteği bizi cesaretlendiriyor. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da engellilerin kent yaşamında daha aktif olabilmeleri için her türlü desteği vermeye devam edeceğiz." dedi.

Engelliler Meclisi üyelerinin doyasıya eğlendikleri piknikte, Başkan Pala, üyelerle sohbet ederek sıkıntılarını dinledi. Üyeler ise engellileri bir araya getiren bu organizasyona katkılarından dolayı Pala'ya, teşekkür etti.