YARSAV Başkanı Emine Ülker Tarhan, panel için yarın Gaziantep'e gelecek

Yargıçlar ve Savcılar Birliği (YARSAV) Başkanı Emine Ülker Tarhan, "Yargı Bağımsızlığı ve Hukuk Devleti" konulu panel için Gaziantep'e geliyor. Türkiy

Yargıçlar ve Savcılar Birliği (YARSAV) Başkanı Emine Ülker Tarhan, "Yargı Bağımsızlığı ve Hukuk Devleti" konulu panel için Gaziantep'e geliyor. Türkiye Gençlik Birliği (TGB)'nin organize ettiği panele, YARSAV Başkanı Emine Ülker Tarhan'ın yanı sıra gazeteci yazar Enver Aysever de konuşmacı olarak katılacak.

Panelle ilgili bilgi veren TGB Gaziantep Şube Başkanı İsmail Arıkan, bütün Gazianteplileri yarın saat 16.00'da Tuğcan Otel'de düzenlenecek panele davet etti.

12 Eylül'de milli bağımsızlığın oylanacağı referandumun AK Parti dayatması olduğunu savunan Arıkan, verilecek her oyun bağımsızlık yönünde atılacak bir adım olduğunu iddia etti.

Arıkan, "Ülkemizin içinde bulunduğu karanlık dönemde büyük bir bilgi kirliği yaşanıyor. Türkiye Gençlik Birliği olarak, bu kirliliği ortadan kaldırmak ve milletimizi aydınlatmak için panel tertip ettik. YARSAV Başkanı Emine Ülker Tarhan ve gazeteci-yazar Enver Aysever'in konuşmacı olarak katılacağı 'Yargı Bağımsızlığı ve Hukuk Devleti' adlı panele tüm Gazianteplileri davet ediyoruz." diye konuştu