Basın mensupları ve ilçe protokolü iftarda buluştu

Patnos protokolü, ilçede görev yapan ulusal basın temsilcilerinin verdiği iftarda bir araya geldi. Özel bir restorantta düzenlenen iftar yemeğine Patn

Patnos protokolü, ilçede görev yapan ulusal basın temsilcilerinin verdiği iftarda bir araya geldi. Özel bir restorantta düzenlenen iftar yemeğine Patnos Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi'nin yanı sıra diğer protokol üyeleri katıldı.

Yemekte konuşan Patnos Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi, çok güzel ve anlamlı bir iftar yemeğinde bir araya geldiklerini belirterek, Patnos basınının herkese örnek olabilecek takdire şayan birlik ve beraberliği olduğunu vurguladı. Niyazi, ''Öyle sanıyorum ki böyle bir kaynaşma ortamı çok az şehre nasip olur. Basının ve diğer kurumların bu tür güzel birlikteliklere daima ihtiyacı var. İftarda emeği geçen basın mensubu arkadaşlarımı kutlarken, böyle bir kaynaşmayı sağladıkları için Patnos Kaymakamı olarak teşekkür ediyorum." dedi.

Gazeteci Fethullah Yaman ise zor ve stresli bir meslek icra ettiklerini belirterek, bu tür etkinliklerin protokolün ve basının birbirleri ile olan diyaloğunun artmasına ve Patnos'taki kurumların birlik ve beraberlik açısından güzel örnekler sergilemesine vesile olacağını dile getirdi. Yaman, basın mensupları olarak ilçede daima güzellikleri ve olumlu işleri ön plana çıkartmak için gayret gösterdiklerini belirtti.