Ak Parti'liler 'Hayır' Kelimesini Kullanmıyor

AK Parti Tokat İl Başkanı Eyüp Eroğlu, referandum sürecinde hayır kelimesini kullanmadıklarını ifade ederek, "Her gittiğimiz yerde iyi işler, iyi günler diliyoruz. Hep 'evet' diyoruz" dedi.

Ak Parti'liler 'Hayır' Kelimesini Kullanmıyor
Başbakan Erdoğan'ın Tokat mitingini değerlendiren Eroğlu, yaklaşık 45 bin kişinin miting alanını doldurduğunu söyledi. Başbakan Erdoğan'ın, Tokat'tan kendilerine ve vatandaşlara teşekkür ederek ayrıldığını ifade eden Eroğlu, Tokatlının hukukun üstünlüğüne, darbelerin karanlığından demokrasinin aydınlığına, ileri demokrasi, yeni bir adalet anlayışına, yeni bir sosyal devletin başlangıcı olacak anayasa değişikliğine evet dediğini söyledi.
MHP İl Başkanı Murat Polat'ın Anayasa değişikliği paketini televizyonda tartışmaya yönelik basın aracılığı ile hodri meydan daveti ile ilgili sorulara Eroğlu, şöyle cevap verdi: "Hodri meydan adı üzerinde meydanlardır, köylerdir, esnafı gezmektir, haklın içine girip konuşmaktır. Basına beyanatla hodri meydan olmaz. Bu siyaset anlayışı bizim siyaset anlayışımıza yakın anlayışlar değildir. Bizim siyaset anlayışımız da millet vardır. Böyle bir televizyon programı yapmayı düşünmüyoruz. Biz programlarımızı gerektiği yerlerde gerektiğiz zaman yapıyoruz."
Basın toplantısının ardından Türkiye Partisi İl Başkanı Süleyman Kaya'yı makamında kabul eden Eroğlu, bir süre gündeme dair konularda fikir alışverişinde bulundu.