Uşak'ta Şehit Aileleri Ve Gazilere İftar Yemeği

Uşak Valisi Özdemir Çakacak, ramazanda şehit ve gazi ailelerini unutmadı. Vali Çakacak düzenlediği iftar programında şehit ve gazi aileleriyle bir araya geldi.

Uşak'ta Şehit Aileleri Ve Gazilere İftar Yemeği
Yaklaşık 300 şehit ve gazi yakınının katıldığı iftar programında Vali Çakacak, şehit aileleriyle yakından ilgilendi. İftara gelen şehit ve gazi ailelerine eşi Kevser Çakacak ile birlikte kapıda karşılayan Vali Özdemir Çakacak, "Ülkemizin dört bir köşesinde vatanın birliği, bütünlüğü, kardeşliği, geleceği ve bekası için en aziz varlığı olan canını tehlikeye atan veya veren şehit ailelerimizle burada beraber olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum"dedi.
Kaan Düğün Salonu'ndaki İftar yemeğine Uşak Milletvekilleri Nuri Uslu ile Osman Coşkunoğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Albay İsmail Özcan, İl Emniyet Müdürü Cafer Şahin ve Vali yardımcıları da katıldı. Protokol üyeleri şehit ve gazi ailelerinin bulunduğu masalara dağılarak birlikte iftar açtılar.
Vali Özdemir Çakacak ve beraberindeki protokol üyeleri iftar yemeğinde şehit ve gazi ailelerinin sorunlarını da dinledi.