Memur-sen Yeni Ptt Baş Müdürü Arif Atak'ı Ziyaret Etti

Kırşehir Memur-Sen İl Teşkilatı, PTT Başmüdürlüğüne atanan Arif Atak'ı ziyaret etti.

Memur-sen Yeni Ptt Baş Müdürü Arif Atak'ı Ziyaret Etti
Ziyarete, Kırşehir Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık sen Şube Başkanı Necati Yılmaz, Birlik Haber Sen Başkanı İsmail Altınışık ve Sağlık -Sen Yönetim Kurulu Üyelerinden, Osman Gürler, Şenol Soykan, Recep Kadir Turpçu ve Davut Tanrıkut katıldı.
PTT Baş Müdürlüğüne yeni atanan Arif Atak ziyaretçileri makamında kabul etti. Memur-Sen İl Temsilcisi Necati Yılmaz, Başmüdüre yeni görevinde başarılı olmasını diledi. Daha sonra gündemdeki referandumu değerlendiren Yılmaz, Referandum paketinin ülkenin tüm ihtiyaçlarına cevap vermemesine rağmen demokrasi, özgürlükler ve insan hakları alanında daha ileri düzenlemelerin yapılması için anahtar olduğunu kaydetti.
Yılmaz, mevcut düzenlemede Memura Toplu Sözleşme hakkının verilmesi, memurlara idare tarafında verilen disiplin cezası uyarma ve kınamaya yargı denetiminin getirilmesi, HSYK ve YAŞ kararlarına yargı yolunun açılması gibi olumlu değişiklikler olduğunu ifade etti.
Yılmaz, "Dün olduğu gibi bugün de ülkemizin geleceği adına, üzerimize düşeni hakkıyla yapacağız" şeklinde konuştu.
Baş Müdür Arif Atak Memur-Sen Şube Başkanı Necati Yılmaz ve Yönetim kurulunun ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi.