HJK Helsinki Beşiktaş maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Helsinki Beşiktaş Uefa Avrupa ligi ön eleme maçı hangi kanalda yayınlanacak. Helsinki Beşiktaş maçı canlı olarak saat kaçta canlı yayınlanacak. Helsinki Beşiktaş maçı muhtemel kadrosu, Helsinki Beşiktaş maçı EURO Futbol canlı izle...

HJK Helsinki Beşiktaş maçı hangi kanalda yayınlanacak?
Siyah-beyazlı takımın kafilesi yaklaşık 50 kişilik bir taraftar grubunca çiçeklerle karşılandı. En fazla ilgiyi Guti ve Quaresma görürken, kafilede yöneticilerin yanı sıra Başkan Yıldırım Demirören’in eşi Revna ve kızı Yelda Demirören de yer aldı.
Beşiktaş kafilesinde 3 kaleci bulunurken, sakatlığı süren diğer kaleci Hakan Arıkan ekipte yer almadı. Sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan tecrübeli kaleci Rüştü Reçber, uzun bir aranın ardından kadroda kendisine yer bulurken, Cenk Gönen’in yanı sıra genç file bekçisi Umut Kaya da teknik heyet tarafından kadroya dahil edildi. Schuster, son maçlarda görev verdiği Erhan Güven’i ise HJK Helsinki ile yapılacak rövanş maçında kadroya almadı.

Kartal kampa girdi
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Finlandiya’nın HJK Helsinki takımıyla oynayacağı rövanş maçının hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamladı. Maçın oynanacağı Sonera Stadı’nda son idmanını yapan siyah-beyazlı futbolcular, pas çalışmasının ardından taktik ağırlıklı bir idmanla antrenmanı tamamladı.
Öte yandan zorlu maç öncesi güvenlik önlemlerinin üzerinde de hassasiyetle duruluyor. HJK Helsinki yetkililerinden bu konuya hassasiyet gösterilmesi ve dikkat edilmesi istendiği öğrenilirken, talepler doğrultusunda maç öncesi, sırası ve sonrasında güvenlik önlemlerinin alınacağı bildirildi.


HELSİNKİ-BEŞİKTAŞ 19:45'TE

Perşembe günü günün ilk maçı 19:45'te Beşiktaş'la Finlandiya ekibi Helsinki arasında. Beşiktaş 2-0 rövanşında turu aralamıştı. Maç El Cezire Sport 2 ve Futbol Smart'ta şifreli...

HELSİNKİ-BEŞİKTAŞ maçı muhtemel kadrosu şu şekilde belirlendi;

HJK HELSINKI

Ville Wallén
Tuomas Kansikas
Peter Magnusson
Cheyne Fowler
Rafinha
Sebastian Sorsa
Johannes Westö
Akseli Pelvas
Dawda Bah
Juhani Ojala
William De Mattia

BEŞİKTAŞ

Cenk
Zapotocny
Ferrari
Ekrem Dağ
İsmail Köybaşı
Hilbert
Guti
Ernst
Quaresma
Tabata
Bobo