Tümamiral Şişlioğlu: Fuhuş soruşturmasında ele geçen iç çamaşırı bana ait değil

Asker ve bürokratları hedef aldığı belirtilen fuhuş çetesine yönelik soruşturma kapsamında 'müşteki' sıfatıyla ifade veren Tümamiral Mücahit Şişlioğlu

Asker ve bürokratları hedef aldığı belirtilen fuhuş çetesine yönelik soruşturma kapsamında 'müşteki' sıfatıyla ifade veren Tümamiral Mücahit Şişlioğlu ile Tuğamiral Türker Ertürk'ün de çeteden şikayetçi olduğu öğrenildi. Şişlioğlu'nun, soruşturmada ele geçirilen iç çamaşırının kendisine ait olduğu iddiasını ise yalanladığı belirtildi.

İfadesinin ardından adliye çıkışında çeteden şikayetçi olduğunu belirten Tuğamiral Türker gibi Şişlioğlu'nun da şikayette bulunduğu öğrenildi. Şişlioğlu'na soruşturma kapsamında ele geçirilen ve kendisine ait olduğu iddia edilen iç çamaşırının da sorulduğu ifade edildi. Şişlioğlu'nun söz konusu iç çamaşırının kendisine ait olmadığını söylediği öğrenildi.

Soruşturma kapsamında şüpheli olarak ifadesinin alınacağı belirtilen Albay İ.S. de ele geçirilen iç çamaşırının Tümamiral Şişlioğlu'na ait olduğu öne sürülmüştü. İç çamaşırının içinde bulunduğu poşette ise 'Şafak Yürekli'ye gönderilecek' şeklinde not bulunduğu iddia edilmişti.