Gaün Rektörü Coşkun, Basın Mensupları İle İftarda Bir Araya Geldi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun, Gaziantep'te görev yapan basın mensupları ile verdiği iftar yemeğinde bir araya geldi.

Gecenin sonunda konuşan Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun, son iki yıl içinde yaptıkları faaliyetlerle ilgili bilgi verdi. Rektör Coşkun, 2 yıllık süreçte toplumla bütünleşmeye çalıştıklarını belirterek, "Üniversitemizin kentin ve ülkenin gelişiminde öncü olması ve lokomotif olma bilinci ile yoğun bir 2 yıllık dönem geçirdik. Toplumla her alanda eğitimden sanayiye kadar işbirliği içinde olduk ve bu süreç giderek daha çok artacaktır. Kaliteli büyümeyi hedef olan üniversitemiz, küçük butik bir üniversite
anlayışından, bölge ve ülkeyi kuşatan, yurt dışına açılan her alanda yetkin büyük bir üniversite haline gelmiştir ve bu süreç devam edecektir. 2 yıl öncesinde aktif halde 5 fakültemiz varken, bugün fakülte sayımız 14'e ulaşmış olup bunun 11'i aktiftir. Yine 2 yıl öncesine kadar toplam 11 bin 645 öğrencimiz varken bu sayı önümüzdeki ayda yapılacak yeni kayıtlarla 22 bin civarında olacaktır" dedi.
Rektör Coşkun son olarak, etrafına ışık saçarak yoluna devam eden parlayan yıldız Gaziantep Üniversitesi'nin kentin ve ülkenin kaynaklarından biri olduğunu sözlerine ekledi.