Bakan Eroğlu: AK Parti Hükümeti olarak hiç kimsenin hayal edemeyeceği hizmetlere imza attık

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti Hükümeti olarak hiç kimsenin hayal bile edemeyeceği hizmetlere imza attıklarını söyledi.

Bakan E

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti Hükümeti olarak hiç kimsenin hayal bile edemeyeceği hizmetlere imza attıklarını söyledi.

Bakan Eroğlu, memleketi Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde Ölmezoğlu Düğün Salonu'nda iftar yemeği verdi. İftar yemeğinde konuşan Bakan Eroğlu, 5 milletvekili olarak bu zamana kadar her yıl 2 dini ve milli bayramda 40 müjde verdiklerini ve bu 40 müjdenin 38'ini tamamladıklarını bildirdi.

Afyonkarahisar'a Ramazan Bayramı'nda 5 yeni müjde daha vereceklerini belirten Eroğlu, AK Parti Hükümeti döneminde Afyonkarahisar'ın ilçeleriyle birlikte çok güzel hizmetler aldığını kaydetti. AK Parti Hükümeti olarak, bu dönemde hiç kimsenin hayal dahi edemeyeceği hizmetlere imza attıklarının altını çizen Eroğlu, Türkiye genelinde şu anda 4 binin üzerinde şantiye olduğunu ifade etti. 774 adet dev tesisi bitirdiklerini dile getiren Eroğlu, 113 bin adet dersliği hizmete açtıklarını söyledi. Toplu Konut İdaresi tarafından 420 bin konutun bu hükümet döneminde yapıldığını aktaran Eroğlu, Afyonkarahisar'da 266 adet tesisin temelini attıklarını bildirdi.

Birlik ve beraberliğin çok önemli olduğuna değinen Bakan Eroğlu, birlik ve beraberlik olduğu müddetçe bu ülkeyi hiç kimsenin bölemeyeceğini söyledi. AK Parti Hükümeti'nin parti ayrı yapmaksızın her belediyeye elini uzattığını belirten Eroğlu, parti ayrımı yapmaksızın hizmet etmeye devam edeceklerini kaydetti.

Bakan Eroğlu, rahmetli babası İbrahim Eroğlu'nun, kendisine söylediği vasiyetleri anlatırken ise duygulu anlar yaşadı. Babasının her Ramazan ayında fakir, fukaraya iftar yatırması vasiyetinde bulunduğunu anlatırken gözleri dolan Bakan Eroğlu, "Babam, bana her Ramazanda ihtiyaç sahiplerine iftar yaptırmamı vasiyet etti. Allaha şükür bu vasiyetini yerine getiriyorum, Ayrıca, Şuhut ilçesine bir baraj ve birde gölet yaptırmamı vasiyet etmişti. Birde buruları ağaçlandırmamı vasiyet etmişti. Allah'a şükür babamın bu vasiyetlerini de yerine getirdim." dedi.

Bakan Eroğlu'nun iftar yemeğine Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga, AK Parti milletvekilleri Sait Açba, Halil Aydoğan, Zekeriya Aslan, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Şuhut Kaymakamı Eyüp Çalışır, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, mülki amirler, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.