Üskül'den Kaymakam Güldıbı'ye 'Hayırlı Olsun' Zıyaretı

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Zafer Üskül, Tatvan Kaymakamlığından Mersin'in Tarsus İlçe Kaymakamlığına atanan Orhan Şefik Güldibi'ni ziyaretinde yeni görevinde başarılar diledi.

Üskül'den Kaymakam Güldıbı'ye 'Hayırlı Olsun' Zıyaretı
Tarsus'ta her alanda ciddi bir potansiyelin var olduğunu söyleyen Üskül, Adana ve Mersin arasına sıkışan Tarsus'un gücünü kullanma zamanının geldiğini dile getirdi.
Kent için yapılan projelerin müdürlerin bürokrasiye takılmaması için mutlaka takip edilmesi gerektiğini önemle belirten Üskül, "Kentin yararına olabilecek her türlü projelerin bir an önce hayata geçebilmesi için müdürlerin ilgili projelerini mutlaka takip etmeleri gerekiyor. Bizler bu doğrultuda elimizden geleni yapıyoruz. Tıkanılan noktada bizlerin devreye girmesi daha mantıklı" dedi.
Tarsus gibi büyük ilçelere özel farklılık yönetim şekli verilmesi gerektiğini söyleyen Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi, "İçişleri ve Mahalli İdari ekiplerinin bu konuda çalışma yaparak, büyük ilçe özel statü vermeleri gerekiyor. Bizler yönetici olarak elimizden geleninin fazlası elbette yapıp kentin yararına çalışacağız. Tarsus daha da ileri gitmesi için müdürlerimiz varolan projeleri takip edeceğiz" diye konuştu.
Güldibi, Yenice beldesinde DSİ'nin yerine yapılması planlanan ancak yapılmaması yönünde bazı aksaklıkların çıkarıldığı Anadolu Öğretmen Lisesinin bir an önce yapılması için TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Zafer Üskül, dosyasını sundu.