Vali Küçük, tayini çıkan Vali Yardımcısı Canavar'a takdirname verdi

Karabük Valisi İzzettin Küçük, tayini çıkan Sosyal Hizmetlerden Sorumlu Vali Yardımcısı Halil Canavar'a takdirname verdi.

Vali Küçük, Hasan Doğan Se

Karabük Valisi İzzettin Küçük, tayini çıkan Sosyal Hizmetlerden Sorumlu Vali Yardımcısı Halil Canavar'a takdirname verdi.

Vali Küçük, Hasan Doğan Sevgi Evleri'nde kalan öğrencilerle iftarda buluştu. Safranbolu Havuzlu Köşk'te verilen iftar yemeğine Vali Küçük ve eşi Ayşe Küçük, Vali Yardımcısı Halil Canavar, Safranbolu Kaymakamı Gökhan Azcan, davetliler ve Hasan Doğan Sevgi Evleri'nde kalan öğrenciler katıldı. Vali Küçük, yemeğe geldiğinden beri öğrencileri gözlediğini, onların şakalaşmalarını, birbirlerine olan samimiyetlerini gördükçe mutlu olduğunu ve bunun çok güzel bir tablo olduğunu ifade etti.

Sosyal Hizmetlerden Sorumlu Vali Yardımcısı Halil Canavar'ın ataması dolayısıyla Aydın'a tayini çıktığını da ifade eden Vali Küçük, "Vali Yardımcımız Halil Canavar tayini dolayısıyla Aydın Vali Yardımcılığı görevine getirildi. İnsan çalışınca pek çok şeyi başarabiliyor. Vali Yardımcısı arkadaşımız ilimizde çok kıymetli çalışmalar yaptı. Biz de Valilik olarak kendisini takdirname ile ödüllendiriyoruz. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz." dedi.

Vali İzzettin Küçük konuşmasının ardından Vali Yardımcısı Halil Canavar'a hazırlanan takdirnameyi vererek yeni görevinde başarılar diledi.