TBF ve FIBA işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan "Children of the World 2010" projesi hayata geçiyor

Türkiye Basketbol Federasyonu 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası öncesinde FIBA işbirliğiyle "Children of the World 2010" projesini hayata geçirerek, 11

Türkiye Basketbol Federasyonu 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası öncesinde FIBA işbirliğiyle "Children of the World 2010" projesini hayata geçirerek, 110 ülkeden genç basketbolseverleri İstanbul'da misafir ediyor.

Children of The World Projesi (COW) kapsamında 5 kıtadan İstanbul'a gelen 14 yaş grubu 220 çocuk ve antrenörlerini Darüşşafaka Maslak Kampüsü'nde basın mensuplarıyla bir araya geliyor. 24 - 31 Ağustos tarihleri arasında burada konaklayacak genç misafirler basınla tanışmanın yanında proje hakkında bilgi vermek üzere bir de basın toplantısı düzenlenecek.

FIBA Dünya Başkanı Bob Elphinston, COW Proje Direktörü Fahrettin Gözet ve Yıldız Holding Kurumsal İletişim Genel Müdürü Zuhal Şeker'in de katılacağı toplantıda, Türkiye'den projeye katılan 80 çocuk ve antrenörler, yaklaşık 15 lisan konuşan 65 kişilik gönüllü ekip, 110 ülkeden katılımcı çocuklara ve koçlarına güçlü bir "hoşgeldin" diyecekler.

Dünya çocuklarını ortak payda basketbolla buluşturan COW projesi açılış toplantısı Darüşşafaka Kampüsü, Tören Alanı'nda 25 Ağustos Çarşamba günü saat 09.30'da başlayacak.