Keçiören'de Birleşik Arap Emirlikleri Gecesi

Keçiören Belediyesi'nin 2. Uluslararası Ramazan Etkinlikleri'nin konukları Birleşik Arap Emirlikleri oldu.

Birleşik Arap Emirlikleri Büyükelçisi Halit Halife, AK Parti Ankara Milletvekili Salih Kapusuz ve Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın katıldığı gecede ilk olarak Birleşik Arap Emirlikleri evinin açılışı yapıldı. Ardından Birleşik Arap Emirlikleri'nden gelen sanatçıların sahne aldığı gecede değişik Arap enstrümantalleriyle çalınan güzel ezgilerle izleyenler hoşça vakit geçirdiler.
Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, düzenledikleri Ramazan etkinliklerinde dünyanın çeşitli coğrafyalarından gelen ülkeleri
ağırladıklarını ifade ederek, "Başkentlilere bu Ramazan ayında farklı kültürleri yaşayan kardeşlerimizi tanıtma fırsatı buluyoruz" dedi.
Birleşik Arap Emirlikleri Büyükelçisi Halit Halife de, Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri arasında tarihten gelen çok güçlü
ilişkilerin olduğuna değinerek, "Türkiye ile özellikle sosyal ve kültürel ilişkiler alanında büyük gelişmeler sağlandı. Keçiören Belediyesi'nin bu organizasyonuyla da bu ilişkiler daha da gelişecektir" diye konuştu.
Gece sahne alan ünlü şovmen Atalay Demirci yaptığı esprilerle izleyenleri kimi zaman düşündürürken kimi zaman da eğlendirdi, seviyeli esprileri ile beğenildi.