Bbp Nevşehir İl Başkanı Sefer Tavukçu;

BBP Nevşehir İl Başkanı Sefer Tavukçu, partilerinin 'Dik duracağız, düz yürüyeceğiz' misyonu ile hareket ettiğini belirterek, "BBP ve Alperenler milletin kanını emen, milleti terbiye edilmesi ve yola getirilmesi gereken bir varlık gibi göreni tepeden inmeci odak ve organizasyonların yanında saf tutmamıştır

Bbp Nevşehir İl Başkanı Sefer Tavukçu;
BBP Nevşehir İl Başkanı Sefer Tavukçu, partilerinin 'Dik duracağız, düz yürüyeceğiz' misyonu ile hareket ettiğini belirterek, "BBP ve Alperenler milletin kanını emen, milleti terbiye edilmesi ve yola getirilmesi gereken bir varlık gibi göreni tepeden inmeci odak ve organizasyonların yanında saf tutmamıştır." dedi.
BBP Nevşehir İl Başkanı Sefer Tavukçu düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. BBP'nin milletin yanında, milletin değerlerinin yanında olmaya devam edeceğini söyleyen Sefer Tavukçu, partilerinin geleceği için değil çocukların ve Türk milletinin geleceği için çalıştıklarını kaydetti.
12 Eylül 2010 tarihinde gerçekleştirilecek olan referandum ile ilgili görüşlerini de paylaşan BBP İl Başkanı Sefer Tavukçu vatandaşlara çağrıda bulunarak, "Vatandaşlarımızın referandumda, kümelenmiş siyasi partilere ve siyasetçilere bakmamalarını, sadece kendi makam ve koltuklarını düşünen basit siyasetçilere aldanmamalarını istiyoruz." dedi. Referanduma sunulan anayasa değişikliği ile Türkiye'nin önünün açılacağına inandıkları için iktidarda hangi parti olduğuna bakmaksızın 12 Eylül 2010 tarihinde 'evet' oyu kullanacaklarını ifade eden Tavukçu, "12 Eylül'de milletimizin aklı selim içinde çok güzel karar vereceğine de inanıyoruz. Milletimizin halkı kutuplara ayıran siyasetçilere ve onların nutuklarına karnı tok." diye konuştu.
Türk halkının referandumda kendilerinden 'hayır' oyu kullanmasını isteyen siyasi partileri geçtiğimiz yıllarda iktidara getirdiğini hatırlatan BBP İl Başkanı Sefer Tavukçu, buna karşın muhalefet partilerinin bu şanslarını kullanamadıklarını kaydetti. Muhalefet partilerine de seslenen Tavukçu sözlerini şöyle sürdürdü; "Sizler iktidar olmadınız mı ? Türkiye'nin çektiği sıkıntılarda sizlerin vebali yok mu.? İktidar dönemlerinizde suya sabuna dokunmadan ülkemizin güzelim yıllarını heder etmediniz mi.? Milletimiz uyumuyor, uyutamazsınız. Yıllardır söylüyoruz, Türkiye'nin sivil, demokratik bir anayasaya ihtiyacı var. Milletimiz sizlere yetki verdi, meclise gönderdi, aldığınız yetkinin gereğini yaptınız mı? Referandum için 400 Milyon TL para harcanıyor yazık, günah değil m.? Milletimiz sizlere bunları sormayacak mı? ABD'de iktidarlar değişiyor ama ulusal çıkarları söz konusu olunca iktidar, muhalefet bir araya geliyor. Türkiye'de PKK terörü var bir araya gelmiyorsunuz, ekonomik terör var bir araya gelmiyorsunuz, ahlaki terör var bir araya gelmiyorsunuz, milletimiz bunları size sormayacak mı? BBP olarak 'hayır' diyerek nutuklar atan parti liderlerine sesleniyoruz; İktidar olduğunuz dönemlerde sizler sivil, demokratik bir anayasa yaptınız da destek vermedik mi.? "