Adana'da tasavvuf rüzgarı esti

Seyhan Belediyesi'nin geleneksel Ramazan 2010 etkinlikleri Türk Tasavvuf Müziği sanatçısı Fatih Tekin'in konseriyle devam etti. Seyhan Belediyesi Kült

Seyhan Belediyesi'nin geleneksel Ramazan 2010 etkinlikleri Türk Tasavvuf Müziği sanatçısı Fatih Tekin'in konseriyle devam etti. Seyhan Belediyesi Kültür Merkezi önündeki etkinlik alanında düzenlenen konser programına her yaştan binlerce dinleyici katıldı.

Sanatçı Fatih Tekin, çoğunluğu kendi bestesi olan ilahilerle etkinlik alanını dolduran dinleyicilerine unutamayacakları bir gece yaşattı. Tekin, "Seyhan Belediye Başkanımız Prof. Dr. Azim Öztürk'e Ramazan gecelerini ihya ettiğimiz böylesi güzel programlar düzenlediği için sizler adına gönül dolusu teşekkür ediyorum." dedi.

Belediye Başkanı Azim Öztürk, geleneksel Ramazan etkinliklerinin Adana'da büyük ilgi gördüğünü söyledi. Öztürk, "Ramazan gecelerinde düzenlediğimiz zengin içerikli programlarımızı Adana'mızın dört bir yanından gelen vatandaşlarımız severek takip ediyor. Konser organizasyonlarının dışında tiyatro ve dans gösterileri de vatandaşlarımızın büyük ilgisini çekiyor." diye konuştu.

ETKİNLİK TAKVİMİ

Seyhan Belediyesi Geleneksel Ramazan 2010 etkinlik takvimi Kültür Merkezi önündeki alanda aralıksız devam ediyor;

24 Ağustos Salı: Seyhan Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Çocuk oyunu; Düşler Bahçesi

25 Ağustos Çarşamba: Seyhan Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Büyük oyunu; Param Yok Karagöz

26 Ağustos Perşembe: Tasavvuf Müziği Sanatçısı Ömer Karaoğlu konseri

27 Ağustos Cuma: Grup Çağlayan konseri ve sema gösterisi

28 Ağustos Cumartesi: Türk Halk Müziği sanatçısı Latif Doğan konseri

29 Ağustos Pazar: Türk Halk Müziği konseri.