Sahurda kalp krizinden ölen Kastamonu Üniversitesi Rektör Yardımcısı için tören düzenlendi

Kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Kastamonu Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Kastamonu Üniversitesi Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mevlüt Beyr

Kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Kastamonu Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Kastamonu Üniversitesi Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mevlüt Beyribey için bir dönem görev yaptığı Eğitim fakültesi önünde tören düzenlendi.

Sahur yaptıktan bir süre sonra kalp krizi geçiren Beyribey, kaldırıldığı Kastamonu Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hayatını kaybeden Beyribey için bugün saat 12.00'de Kastamonu Üniveristesi Eğitim Fakültesi Dekanlığı önünde tören düzenlendi. Törene Kastamonu Üniversitesi Tektörü Prof.Dr. Bahri Gökçebay, Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu, AK Parti Kastamonu Milletvekili Musa Sıvacıoğlu ve Beyribey'in 22. dönem AK Parti'den Kars Milletvekilliği yapan abisi Selahattin Beyribey katıldı. Beyribey'in özgeçmişini okunduğu törende dua edildi.

Mevlüt Beyribey toprağa verilmek üzere Ankara'ya gönderildi. Törende öğretim üyeleri ve çalışanlar göz yaşlarına hakim olamadı.