Başkan Küçükler, iftarını vatandaşlarla açıyor

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Ramazan ayı dolayısıyla değişik ailelerin Ramazan sofrasına konuk oluyor.

Büyükşehir Bel

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Ramazan ayı dolayısıyla değişik ailelerin Ramazan sofrasına konuk oluyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Ayazpaşa semtinde halkla birlikte iftar açtı. İftar sofralarında birlikte olmanın Türk kültüründen gelen bir gelenek olduğunu vurgulayan Başkan Küçükler, "Ramazan ayı birlik, beraberlik, dayanışma ve paylaşma ayıdır. Her zaman olduğu gibi bu Ramazan'da da hemşehrilerimizle iftar sofrasında bir araya geliyoruz. Bu mübarek huzur ayında iftar sofrasını paylaşmak, hemşehrilerimizle hasbihal olmaktan büyük mutluluk ve keyif alıyoruz." dedi.

Yoğun çalışma temposundan fırsat buldukça, gerek istişare toplantıları ve gerekse esnaf ziyaretleri ile hemşehrileriyle birlikte olmaya çalıştığını ifade eden Başkan Küçükler, "Vatandaşlarımızın sorunlarını dinledikten sonra da Erzurum Büyükşehir Belediyesi olarak imkânlarımız dahilinde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızla birlikte diz çöküp oturmak, ekmeğinizin bir parçasını alıp yemek, bunlar bizim hayatımızın bir parçası olması lazım. Güzel gelecek hazırlarken, güzel yollar, parklar yaparsın ama manevi değerlerimizi de unutmamamız lazım." diye konuştu.