Beşiktaş-istanbul B. Bld Maçından Notlar İstanbul

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yapılan Spor Toto Süper Lig maçında sahaya son HJK Helsinki maçından farklı bir kadro sürdü.

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yapılan Spor Toto Süper Lig maçında sahaya son HJK Helsinki maçından farklı bir kadro sürdü.
Schuster, UEFA Avrupa Ligi maçından 6 değişiklik yaparak takımını sahaya sürerken, yabancı kontenjanı nedeniyle HJK Helsinki karşısında ilk 11'de forma giyen Bobo ile Tomas Zapotocny'yi lig karşılaşmasında kadroya almadı.
Bu iki futbolcunun yanı sıra yine geçen haftaki maçta ilk 11'de oynayan Guti, İsmail, Tabata ve Ekrem ise yedek kulübesinde oturdu.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında bu 6 futbolcunun yerine Holosko, Nihat, Delgado, İbrahim Üzülmez, Ersan ve Erhan ilk 11'de görev aldı.

-HOLOSKO FORVETTE-

Bobo'nun yokluğunda forvette Holosko'yu oynatan Schuster, Nobre'yi ise yedek soyundurdu. Holosko'nun arkasında da Nihat oynadı.
HJK Helsinki karşısında cezası nedeniyle forma giyemeyen Delgado takımdaki yerini alırken, savunmanın solunda da İbrahim Üzülmez forma giydi.

-ERSAN İLK KEZ-

Beşiktaş'ın sezon başında Adanaspor'dan transfer ettiği Ersan Adem Gülüm, ilk kez resmi bir maçta siyah-beyazlı formayı giydi.
Genç futbolcu, Zapotocny'nun yokluğunda savunmanın göbeğinde Ferrari ile birlikte oynadı.
Erhan, Ekrem'in yerine savunmanın sağında görev alırken, HJK Helsinki maçında ilk 11'de oynayan Cenk, Quaresma, Hilbert, Ferrari ve Ernst İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında da formalarını korudu.
Sakatlığı geçmesine rağmen İbrahim Toraman kadroya alınmazken, yedek kulübesinde genç kaleci Umut, İsmail, Nobre, Guti, Tabata, Ekrem ve Necip oturdu.

-İBB SPOR 2 YABANCIYLA SAHAYA ÇIKTI-

İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise sahaya 2 yabancı oyuncuyla çıktı.
Kaleyi Hasagic korurken, ön liberoda da Holmen görev aldı. Herve Tum ise yedek kulübesinde oturdu.
Lacivert-turunculularda Vinicius, Barbosa ve Kus sakatlıkları nedeniyle forma giyemedi.

-TRİBÜNLER DOLDU-

Beşiktaşlı taraftarlar, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında takımlarını yalnız bırakmadı.
Tribünleri dolduran 30 bine yakın sporsever yaptıkları tezahüratlarla takımlarına destek verdi.
Bu arada Çarşı Grubu, sosyal içerikli mesajlarına İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında da devam etti. Eski açık tribüne asılan 'Çarşı Aquaparklar'daki Yunus Esaretine de Karşı' yazılı pankart dikkat çekti.

-AVCI'YA TEPKİ-

Beşiktaşlı taraftarlar maç öncesinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'yı protesto etti.
Önceki sezon iki takım arasında oynanan maçta İstanbul Büyükşehir Belediyespor oyuncularının zaman geçirmek için yerde yattıklarını iddia eden taraftarlar, buna göndermede bulunarak 'Yere yatsana yere yatsana Abdullah Avcı yere yatsana' diye tezahürat yaptı.

-'BEŞİKTAŞ'IN ÇOCUĞU FIRAT AYDINUS'-

Beşiktaşlı taraftarlar, maç öncesi ısınmak için sahaya çıkan hakem Fırat Aydınus'a tezahüratlar yaptı.
Siyah-beyazlı taraftarlar, 'Oley oley Beşiktaş'ın çocuğu Fırat Aydınus' diye tempo tuttu.
(BÜL-ERC-ERD)
21.08.2010 21:20:07