Kocaman: İkinci maçta tura daha yakın olacağımızı düşünüyorum

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında 1-0 yenildikleri PAOK karşısında rövanş maçında turu geçecekleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında 1-0 yenildikleri PAOK karşısında rövanş maçında turu geçeceklerine inandığını belirtti.

Maçtan sonra statta düzenlenen basın toplantısında konuşan Kocaman, PAOK'un kendi sahasında yüksek seyirci desteğiyle baskılı başlayacağını düşündüklerini kaydetti. Kocaman, ''Ancak maç böyle başlamadı. Maçın başında kanatlarındaki boşlukları Gökhan Gönül-Mehmet Topuz ve Andre Santos-Caner ile iyi kullanarak oyunu dengeledik. Ancak Vierinha'nın müthiş bir vuruşla attığı golle dengeler değişti'' diye konuştu.

1-0'lık skorun tek farklı skorlar içinde en iyisi olduğunu vurgulayan Kocaman, ''Yükselen bir grafiğimiz var. Rövanş maçında biraz daha performansımız yükselecek. İkinci maçta tura yakın olacağımızı düşünüyorum. Rövanşta hem topa hakim olmada hem de oyunu hızlandırma konusunda bir üst sınıfa çıkacağımızı düşünüyorum. O zaman rakibin 10 kişi kaldıktan sonra yaptığı savunmayı çözmek biraz daha kolaylaşır'' şeklinde konuştu.

DERMİTZAKİS: İSTANBUL'DA TURU GEÇMEYİ PLANLIYORUZ''

PAOK Teknik Direktörü Pavlos Dermitzakis, skor avantajını kullanıp, İstanbul'da turu geçmeyi istediklerini ifade etti.

Maçtan sonra yaptığı basın toplantısında konuşan Dermitzakis, karşılaşmada planlarını takımın daha fazla hücuma dönük oynaması üzerine kurduklarını anlattı. Dermatitzakis, ''Rakibimiz üzerinde baskı kurduk, topları çalarak hızlı hücuma çıktık, 3 önemli gol pozisyonu kaçırdık ve 1 gol attık. Bu da ilk yarıdaki üstünlüğümüzün göstergesidir. Skor avantajımızı en iyi şekilde değerlendirip, İstanbul'da turu geçmeyi planlıyoruz" şeklinde konuştu.