Fenerbahçe Lugano için seferberlik ilan etti

Fenerbahçe'de Uruguay Milli takımının Dünya Kupası maçlarında iç yan bağlarında oluşan yırtığı tam olarak iyileşmeyen Uruguaylı savunmacının Lugano'nun takıma bir an önce katılabilmesi için yoğun bir program uygulandığı ifade edildi.

Fenerbahçe Lugano için seferberlik ilan etti
Yetiş Diego Lugano!.. Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Young Boys’la deplasmanda oynadığı karşılaşmada savunmada büyük sıkıntılar yaşayan Fenerbahçe’de sakatlığı bulunan Uruguaylı yıldızın bir an önce takıma katılması için adeta seferberlik ilan edildi. Dünya Kupası’nda Uruguay Milli Takımı ile yaşadığı sakatlık nedeniyle iç yan bağlarında yırtık oluşan Lugano’nun Young Boys’la Şükrü Saracoğlu’nda oynanacak rövanş karşılaşmasında da forma giymesinin zor olduğu bildirildi.

ANTALYA MAÇINA YETİŞTİRİLECEK

Antrenmanlarda çift kale ve top kapma hariç takımla birlikte çalışan tecrübeli savunmacının henüz maç temposunu yakalayamadığı belirtildi. Bu nedenle Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın Lugano’yu çarşamba günü İsviçre ekibine karşı oynatmayı düşünmediği ancak sezonun ilk haftasında oynanacak Antalyaspor maçında ise kadroya alacağı kaydedildi.

VOLKAN HAZIR!

Bu arada sakatlıkları bulunan futbolculardan Özer Hurmacı ve Gökhan Gönül’ün durumlarının iyi olduğu açıklandı. Bir süredir takımla birlikte antrenmanlara katılan iki futbolcunun Young Boys’a karşı forma giyip giymeyeceklerine Kocaman karar verecek. Hafif sakatlığı bulunan ve dün takımla idmana çıkan kaleci Volkan Demirel de Young Boys rövanş maçında takımdaki yerini alacak.