Liverpool Trabzonspor maçı bu akşam hangi kanalda yayınlanacak?

Liverpool ile Trabzonspor bugün akşam UEFA Avurpa Ligi ön eleme turunda karşılaşacaklar. Liverpool Traboznspor maçı bu akşam 21:45'de başlayacak. Liverpool Trabzonspor maçı bu akşam hangi kanalda yayınlanacak? İşte Liverpool Traboznspor maçı İşte Liverpool Traboznspor maç kadroları...

Liverpool Trabzonspor maçı bu akşam hangi kanalda yayınlanacak?
Türk Hava Yolları'na (THY) ait Barcelona adlı tarifeli uçak ile saat 11.00'da, 45 dakika rötarlı olarak İngiltere'ye hareket eden Bordo-mavili kafilede 19 futbolcu yer aldı. Sakatlıkları bulunan Murat Tosun ve Engin Baytar maç kadrosuna alınmazken, Barış Memiş, Gabriç, Tayfun, Bora ve Mustafa Yumlu da kafilede yer almadı.
Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, İngiltere'ye hareket etmeden önce havaalanında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Trabzonspor'da her şeyin planlandığı gibi yolunda gittiğini belirten Hacısalihoğlu, "Trabzonspor lige planladığı gibi başladı. Süper Kupa'yı aldık, ilk maçımızı kazandık. Avrupa Kupası'nda ilk maçımızdan da avantajlı bir skorla geri dönmeyi umuyoruz. Liverpool gibi güçlü bir ekiple karşılaşacağız. Liverpool'u yenerek bir üst tura geçersek birkaç basamağı birden atlamış
oluruz. Trabzonspor'un bu çıkışa ihtiyacı var. Taraftarlar ve hocamızda bunu çok istiyor. Yönetim ve başkanımız da bu düşünceler içerisinde. Umuyoruz ki hem Türk futbol kamuoyunu, hem de bordo mavili camiayı mutlu ederek Türkiye'ye döneriz" dedi.
Öte yandan Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ve Kaptan İbrahima Yattara bugün saat 19.00'da (TSİ 21.00) maçın oynanacağı Anfield Road Stadı'nda basın toplantısı düzenleyecekler. Ardından Bordo-mavili takım maçın oynanacağı sahada son antrenmanını saat 19.45'de (TSİ 21.45) yaparak maç saatini beklemeye başlayacak.

LIVERPOOL-TRABZONSPOR MUHTEMEL 11'LER

Liverpool; Reina - Johnson, Carragher, Agger, Skrtel - Mascherano, Gerrard, Kuyt, Joe Cole, Jovanovic - Torres

Trabzonspor; Onur - Serkan, Glowacki, Egemen, Cale - Burak, Colman, Selçuk, Ceyhun, Alanzinho - Teofilo

Trabzonspor İngiltere'de..
UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında İngiltere'nin Liverpool takımı ile karşılaşacak olan Trabzonspor, özel uçak ile Liverpool'a geldi.

Trabzon'dan sabah saatlerinde THY'nin sponsoru olduğu FC Barcelona'yı taşıdığı uçak ile hareket eden bordo-mavili takım, 5 saatlik bir yolculuğun ardından Liverpool'a ulaştı.

Kente eşiyle birlikte daha önce gelen Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ile birkaç taraftar, John Lennon Havalimanı'nda Trabzonspor kafilesini karşıladı. Taraftarlar, teknik direktör Şenol Güneş ve takım kaptanı İbrahima Yattara'ya çiçek verdi.

Daha sonra havalimanından otobüs ile ayrılan bordo-mavili takım, kamp yapacağı Hilton Oteli'ne yerleşti.

Liverpool Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçı D smart kanalından naklen yayınlanacak