Tacizciler dikkat !

Son moda metal çantalar kadınların en şık savunma silahı

Tacizciler dikkat !
Kadınların çanta ve ayakkabı çılgınlığı maulm. Ne kadar alsalar da hep yetersizdir ve hala yeni bir taneye ihtiyaç vardır. Bunun ne kadar gerçekçi bir yaklaşım olduğu tartışılabilir ama yazıda yer vereceğim çanta bana göre tüm kadınlara lazım.

Her ne kadar yeni mode lüks tüketim objesi olarak tanıtılsa da bu çantayı gördüğümde ilk aklıma gelen şey kalasik kadın savunma taktiklerinden olan "çantayla vurma" hareketinin metal çanta ile daha da etkili bir boyut kazanabileceğiydi. Kesinlikle çok farklı ve dikkat çekici olan bu minik canavar, bir taciz söz konusu olduğunda karşınızdakinden gelecek garantili bir "donk!" sesiyle yüreklerimize de su serpebilme opsiyonuna sahip. Elbette yanlış anlaşılmasın ben saldırgan bir davranışı desteklemiyorum ama özellikle büyük şehirlerde kadınları zaman zaman kendilerini acziyetten kurtarıp savunma durumuna geçmelerinin gerekliliğine dikkat çekiyorum.

Neyse biz gelelim çantamızın özelliklerine. Metal çanta Son 3 yıldır çok gözde olan Brooklyn doğumlu mücevher tasarımcısı Pamela Love tarafından yaratılmış ve onun adını taşıyor; Pamela Love Metal Bag.
Gerçek metalden (kalaylanmış kurşun) imal edilen çantaların sapları paslanmaz çelikten ve bir yanında yine Pamela Love imzalı minik objeler asılı bulunuyor. Silindir şekli çantaya gotik, gösterişli ama asil bir hava katıyor.

Şahsi fikrim bu çanta nereye giderseniz gidin mutlaka dikkatleri üstüne çekecektir.