Bakan Yıldız, Dünya TV'nin konuğu oldu

Şanlıurfa Genç İşadamları Derneği'nin (ŞUGİAD) 4'sünü düzenlediği Şanlıurfa Buluşmalarına katılmak üzere peygamberler şehrine gelen Enerji ve Tabi Kay

Şanlıurfa Genç İşadamları Derneği'nin (ŞUGİAD) 4'sünü düzenlediği Şanlıurfa Buluşmalarına katılmak üzere peygamberler şehrine gelen Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Balıklıgöl'de canlı yayın yapan Türkiye'nin ilk Kürtçe yayın yapan özel televizyonu Dünya TV'nin iftar saati öncesi yayınlanan Berbang (iftar öncesi) programının canlı yayın konuğu oldu. Dünya TV'nin her gün iftar öncesi yayınladığı Berbang programına sürpriz konuk olarak yayına girmesi izleyicileri şaşırttı. Dünya TV, izleyicilerle son dakikaya kadar konuğunun9 kim olduğunu açıklamadı.

Canlı yayın akabinde gazetecilere açıklama yapan Bakan Yıldız, bazen dilin anlaşmada ikinci planda kaldığını ifade etti. Bakan Yıldız, anlaşmada gönül birliğinin daha etkili olduğunu söyledi. Yıldız, "Birbirimizi anlamamız için bazen dil ikinci plana düşer, gönülden gönüle bir yol var. Biz birbirimizi gönülden gönüle anlayan insanlarız. Benim için son derece keyifli bir söyleşi oldu." dedi.

Bakan Yıldız daha sonra Balıklıgöl'ü gezdi, balıklara yem attı. Balıklıgöl'ü gezen vatandaşlarla yakından ilgilenen Bakan Yıldız, sık sık vatandaşlarla ayaküstü sohbete daldı. Bakan Yıldız Balıklıgöl'ü gezdikten sonra Kanal Urfa'nın canlı yayın programına katıldı. Ardından Bakan Yıldız ŞUGİAD'ın 'Şanlıurfa Buluşmaları' kapsamında verdiği iftar yemeğine katıldı.