Balıkesir AK Parti milletvekilleri 43 derece sıcaklıkta 'evet' için dolaşıyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir milletvekili Ahmet Edip Uğur, Balıkesir'deki esnafları ziyaret ederek, 12 Eylül 2010 Pazar günü yapılaca

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir milletvekili Ahmet Edip Uğur, Balıkesir'deki esnafları ziyaret ederek, 12 Eylül 2010 Pazar günü yapılacak olan halk oylaması için 43 derece sıcaklıkta 'evet' için destek istedi.

Halk oylaması için Balıkesir AK Parti milletvekilleri ve teşkilat mensupları Balıkesir caddelerinde referandum için sıcak havalara rağmen gece gündüz demeden çalışıyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Edip Uğur, Milletvekili İsmail Özgün, İl Başkanı Adil Çelik, Merkez İlçe Başkanı Recep Şeker, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Akif Okur, il ve ilçe teşkilatı yönetimleri iki ayrı heyet halinde, önce Milli Kuvvetler Caddesi esnafını, ardından Atalar Caddesi, Yeni Çarşı ve Yeşilli mevkii esnafını ziyaret ederek referanduma 'evet' desteği istediler. Merak edilen soruları da cevaplayan AK Partililer, vatandaşlara, referandumda oylanacak olan 26 madde hakkında detaylı bilgi verdiler.

Ayrıca, görüştükleri vatandaşa zaman zaman 'evet mi?' 'Hayır mı?' sorusunu yönelten milletvekilleri, çoğu zaman 'evet' desteğini bulurken, 'hayır' diyenleri de ikna etmeye çalıştılar.

Milletvekilleri kararsızlara, "Ancak bu sizin hür vicdanınızın sesiyle olacak bir iş, onun için meseleleri çok iyi tartarak seçiminizi yapmanız ve ona göre karar vermeniz lazım. Bu mesele gelecek nesillerimizin meselesi, bu mesele memleket meselesi, bu mesele hepimizin meselesidir." dediler.