Teofilo: 'Liverpool maçını düşünüyoruz'

Trabzonspor'da geçen sezonu golsüz kapatan Teofilo Gutierrez, bu sezonun iki iki resmi maçında beş gol atarak müthiş bir başlangıç yaptı.

Trabzonspor'da geçen sezonu golsüz kapatan Teofilo Gutierrez, bu sezonun iki iki resmi maçında beş gol atarak müthiş bir başlangıç yaptı. Kolombiyalı forvet, Bursaspor ile yapılan Süper Kupa maçında üç ve ligdeki Ankaragücü maçında iki gol kaydetti.

IFFHS'nin 2009'un en golcüleri sıralamasında Deportiva Junior de Barranquilla takımında 43 maçta attığı 30 golle dördüncü sırayı elde eden, devre arasında geldiği Trabzonspor'da 15 resmi maçta gol atamayan Teofilo, bu sezon attığı gollerle hayat bulurken takımına da önemli katkılar sağladı.

Trabzonspor'a geldikten sonra trafik kazası geçiren, sezon öncesi vize problemleri nedeniyle kampa geç katılan Teofilo, Süper Kupa'da üç golle takımının kupayı kazanmasında, Ankaragücü maçında da iki gol atarak alınan üç puanda önemli rol oynadı.

Trabzonspor ile 23 Ocak 2010 tarihinde sözleşme imzalayan Teofilo, Ankaragücü maçında attığı golle ligdeki 205 günlük gol hasretini sonlandırdı.

Kolombiya takımından 3.5 milyon bonservis bedeliyle alınan Teofilo, geçen sezon devre arasında forma giymeye başladığı ligdeki 12. maçında gol atma başarısı gösterdi.

"Şimdiki hedef Liverpool"

Teofilo Gutierrez attığı gollerle moral bulduğunu ve önlerindeki Liverpool maçını düşündüğünü söyledi.

Trabzonspor'da artık uyum sürecini geride bıraktığını kaydeden genç Kolombiyalı, "antrenmanlarda çok çalıştım. Hocam ve takım arkadaşlarım bana büyük destek verdi. Sezona gollerle başlayarak büyük moral buldum" dedi.

Ankaragücü maçında çok iyi dayanışma ve yardımlaşma ile üç puan aldıklarını belirten Teofilo, "lige iyi başladığımız için mutluyuz. Önümüzde Liverpool maçı var. Bu maçta avantajlı sonuç elde etmek istiyoruz. İyi bir oyuncu grubumuz var. Herkes elinden gelenin en iyisini yapıyor. Önümüzdeki zorlu dönemin üstesinden geleceğiz" ifadelerini kullandı.